X

Problemele Oficiale ale ELECTRICA si Atentionarile de ULTIM MOMENT pentru Milioane de Clienti Romani

Electrica aduce astazi in imediata atentie a milioanelor de clientilor din toata Romania, o serie de probleme despre care acestia trebuie sa stie, iar asta pentru ca, dupa cum puteti vedea si mai jos, exista deranjamente in diverse regiuni acum. Stiti prea bine ca Electrica isi actualizeaza in mod constant harta cu informatii legate de intreruperile in furnizarea de energie electrica in Romania, indiferent de motivele din spatele acestora, iar acum a facut-o iar.

Electrica ne arata in cadrul acestei harti, ca exista multiple tipuri de intreruperi care afecteaza furnizarea de energie electrica in multe regiuni ale tarii, ele fiind impartite in functie de judetele in care se inregistreaza aceste probleme. Puteti vedea in harta de mai jos, judetele in care exista atentionari portocalii, inregistreaza intreruperi accidentale ale furnizarii de energie de la Electrica, iar acolo echipele intervin de urgenta pentru a reduce situatia la normal.

Problemele Oficiale ale ELECTRICA si Atentionarile de ULTIM MOMENT pentru Milioane de Clienti Romani

Electrica ne arata inclusiv judetele in care exista intreruperi programate, fie acum, fie in urmatoarele 2 saptamani, acestea avand identificare clar strazile si perioadele de timp in care furnizarea de energie electrica va fi imposibila pentru clienti. Puteti vedea ca exista inclusiv estimari destul de exacte cu privire la felul in care aceste intreruperi din reteaua Electrica vor afecta clientii, astfel incat vom sti cum sa ne orientam, pana cand lucrurile revin la normal.

Electrica actualizeaza in mod constant harta sa cu informatii legate de intreruperile in furnizarea de energie electrica, iar asta pentru ca exista in mod constant fie lucrari programate, fie incidente in furnizarea de energie, iar ele se rezolva in cel mai scurt timp posibil. Desigur ca e posibil ca uneori Electrica sa nu poata rezolva problemele chiar in perioada mentionata, insa isi actualizeaaz des estimarile, pentru ca noi sa fim cat mai bine informati.

Electrica pune la dispozitia clientilor in mod gratuit aceasta harta cu informatii despre intreruperile privind furnizarea de energie electrica, astfel ca oricine poate sa consulte aceste informatii chiar in acest moment, daca este interesat de asta.

This post was last modified on mai 9, 2024, 5:24 PM 17:24

Disqus Comments Loading...