X

Mesajul IMPORTANT al Raiffeisen Bank cu Masuri Oficiale pentru Clientii din Romania

Raiffeisen Bank, una dintre cele mai mari banci din Romania la ora actuala, a decis sa aduca in atentia a milioane de clienti o serie de masuri oficiale despre care ar trebui sa stim, iar asta pentru ca ele vizeaza un serviciu foarte important. Mai exact, cei de la Raiffeisen Bank ne aduc in atentie serviciul numit SavingBox, unul al carui scop este de a ne ajuta sa facem economii foarte rapid atunci cand facem cumparaturi.

Raiffeisen Bank vorbeste mai jos despre faptul ca SavingBox poate fi activat direct din aplicatia Smart Mobile, totul fiind accesibil extrem de usor, in doar cateva secunde, astfel ca oricine poate sa profite de sistem chiar acum. In momentul in care facem cumparaturi folosind cardurile emise de catre Raiffeisen Bank, o parte dintre banii pe care-i cheltuim, sunt redirectionati spre un cont de economii, unde aduna dobanda.

Mesajul IMPORTANT al Raiffeisen Bank cu Masuri Oficiale pentru Clientii din Romania

Raiffeisen Bank vorbeste mai jos despre faptul ca, noi alegem procentul din plati care este transferat catre contul de economii, iar numari cardurile de debit sunt eligibile pentru acest sistem, deci in cazul celorlalte carduri sistemul nu este disponibil. SavingBox este un serviciu foarte similar cu cele oferite de catre Banca Transilvania, sau ING Bank, astfel ca Raiffeisen Bank nu vine cu ceva nou, dar e bine ca-l ofera.

Raiffeisen Bank explica in mesajul de mai sus cum functioneaza acest sistem, insa daca sunteti interesati, puteti sa aflati detalii suplimentare direct de pe website-ul bancii, asa ca nu trebuie decat sa intrati acolo. Mai mult decata atat, Raiffeisen Bank ofera acolo si sfaturi pretioase cu privire la economiile de bani, asa ca merita sa ne uitam cu foarte mare atentie la toate detaliile care ne sunt puse in vedere.

Raiffeisen Bank le permite oricaror clienti din Romania sa profite de acest sistem, asa ca nu trebuie decat sa intrati in aplicatia SmartMobile si sa il activati, ea fiind disponibila pentru descarcare gratuita prin App Store si Google Play Store.

This post was last modified on mai 24, 2024, 6:10 PM 18:10

Disqus Comments Loading...