Apple ar putea utiliza procesoare Qualcomm Snapdragon pentru iPhone-urile ieftine?

  Zvonurile privind lansarea unui iPhone low-cost s-au intensificat in ultimele luni, lansarea dispozitivului fiind preconizata pentru a doua parte a acestui an. Deocamdata nu se stie mai nimic in legatura cu el, in afara faptului ca ar urma sa aiba o carcasa din plastic, insa astazi aflam si ca el ar putea utiliza un SoC Qualcomm Snapdragon. Apple ar fi interesata sa utilizeze SoC-ul celor de la Qualcomm care ste produs folosind un proces de fabricatie de 28nm, insa doar un iPhone-ul ieftin, celelalte iPhone-uri urmand sa aiba implementate chip-urile din seria A.

As a story of an information source knowing a lot about the market, Taiwanese TSMC accepts an order of processor production for Snapdragon based cheap edition iPhone made in Qualcomm, and Commercial Times reports when I seem to start production by the second-quarter in 2013.

  Ca sa fiu sincer, mi se pare ca acesta este unul dintre cele mai putin inspirate zvonuri legate de iPhone-ul ieftin pe care ar urma sa il foloseasca Apple si cred ca el are rolul doar de a mai creste putin valoarea actiunilor Qualcomm. Din moment ce Apple are mai multe modele ale chip-urilor A, ce motiv logic ar avea compania sa aleaga un chip fabricat de catre un alt producator? Apple poate implementa un chip A5, A6, sau A6x in iPhone-ul ieftin si cel mai probabil va face acest lucru, deoarece este cea mai ieftina si mai buna solutie.

  Apple dezvolta iOS-ul pentru a functiona cat se poate de bine cu un anumit tip de hardware, iar regandirea sistemului de operare pentru a functiona cu alte procesoare nu este ceea ce Apple va fi dispusa sa faca.