Samsung Galaxy S4 si alte smartphone-uri Samsung sunt in topul smartphone-urilor returnate la cel putin un mare magazin online

  Daca veti fi vreodata interesati sa aflati cam cat de populare sunt smartphone-urile high-end in randul consumatorilor, e de ajuns sa va uitati in listele de smartphone-uri resigilate pe care magazinele online le tin, asta in cazul in care magazinele gasite de voi ofera o asemenea optiune. In lista celui mai mare retailer online din Romania, Samsung Galaxy S4 si alte smartphone-uri Samsung sunt in topul celor mai returnate produse, uitandu-va prin lista veti gasi extrem de multe dispozitive resigilate, adica terminale vandute catre clienti si returnate la vanzator in termenul legal, dar fara probleme de functionare.

  Este drept ca Samsung Galaxy S4 a fost lansat recent si probabil exista multi oameni care au testat produsul si l-au returnat doar pentru ca de la bun inceput nu doreau sa il cumpere, insa chiar si asa, vorbim despre de aproape 4 ori mai multe terminale S4 returnate decat iPhone 5. Daca navigati prin lista, veti observa ca exista destule terminale iPhone 4S, iPhone 4 returnate, insa mai multe Samsung Galaxy S4 sau Samsung Galaxy Note 2. Aici avem o dovada de la un singur magazin online, cel mai mare este drept, si va las pe voi sa decideti care producator ar trebui sa isi faca griji.