iOS 7 Settings (Video)

[youtube]http://youtu.be/Ir8fQJi6Lwk[/youtube]

  Aplicatia Settings a iOS-ului este singura metoda prin care puteam controla diversele functii ale sistemului de operare, iar in iOS 7 ea are parte de un design nou cu butoane noi si frumos colorate, dar si de o rearanjare a elementelor. Primul lucru pe care il veti observa este design-ul, insa apoi veti vedea pozitionarea meniului Cellular intre primele randuri de scurtaturi catre meniuri si daca va uitati la clip veti sesiza cu siguranta mult mai multe modificari facute de catre echipa lui Jony Ive. Chiar daca modificarile va sunt sau nu pe plac, trebuie sa va obisnuiti cu ele.

9 COMENTARII

  1. Salut mie nu imi arată la celular data asa cum arată in video imi arată 3G si sus data…la mine nu sa schimbat cu mult aproape deloc…care este cauza?

  2. salut:d…am un iphone 5 cu gevey cu versiunea 6.1.4….daca ii dau update la ios7 o sa am probleme cu geveyu sau nu o sa se intample nimic?

  3. vedeti asta imi place nu e obisnuita lumea cu noul ios nu ca nar merge bine asta e cea mai buna schimbare care a facuto apple pana acuma imi place mult noua versiune. lumea era prea obisnuita cu ceva simplu asta e toata problema