iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch este confirmat de noi imagini cu matrita de productie

  Matrita de productie a iPhone 6 a aparut in primele imagini in cursul serii trecute, insa in baza lor nu ne-am putut da seama cat de mare va fi terminalul si ce tip de ecran urmeaza sa vedem in el. Imaginile de ieri sunt completate astazi de altele noi in care vedem exact ce urmeaza sa regasim in viitorul terminal Apple, un iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch fiind pregatit de catre companie. In imagini vedeti o comparatie intre matritele pentru iPhone 6 si un iPhone 4S, diferenta in ceea ce priveste marimea ecranului fiind cat se poate de clara.

  Adaugand in mix si un iPhone 5S peste presupusa matrita a iPhone 6, putem observa ca exista o diferenta de 0.7 inch intre dimensiunea ecranului actualului produs Apple si a celui care va ajunge pe piata in toamna. Chiar daca vorbim totusi despre simple aproximari, iPhone 6 ar urma sa aiba o latime de 68mm si o inaltime de 138mm, deci vorbim despre un dispozitiv substantial mai mare decat iPhone 5S.

  Baza interna a matritelor are totusi specificatiile actualului iPhone 5S, insa partea exerioara are dimensiuni mai mari si e putin probabil ca Apple sa adopte acelasi design pentru iPhone 5S, sau ca aceasta matrita sa fie pentru acest dispozitiv. iPhone 6 urmeaza sa fie lansat in toamna anului 2014.