Tim Cook prezinta modul in care sunt testate iPhone-urile pe linia de productie, descrie eforturile Apple de a proteja mediul inconjurator (Video)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=EdeVaT-zZt4&w=580&h=370]

  In cursul acestei zile compania Apple a lansat o noua campanie publicitara prin care incearca sa dezvaluie lumii intregi modul in care lupta ea pentru protejarea mediului inconjurator. In clipul video de mai sus Tim Cook descrie metodele prin care Apple face acest lucru, clipul video prezentand intai metodele de fabricare ale iPhone-urilor, dar si cele de testare, mai apoi imagini cu noul centru de date din Nevada fiind afisate. Initiativa vine impreuna cu o modificare a website-ului prin care Apple descrie toate eforturile sale de a proteja planeta, Tim Cook narand intregul clip.

  Conform informatiilor publicate de catre Apple, 120 dintre magazinele sale americane functioneaza folosind energie regenerabila, 94% dintre sediilor sale avand acelasi tip de sursa de energie. Aceasta noua campanie vine cu putin timp inaintea sarbatoririi Earth Day, compania Apple pregatindu-se sa marcheze evenimentul in magazinele sale din intreaga lume.