Apple promoveaza in mod neasteptat un joc pe prima pagina a website-ului sau, sugereaza implementarea unor noutati importante pentru iOS 8

  Compania Apple a lansat recent o campanie de promovare a iPhone 5S, facand o serie de clipuri video ale carui tag line este “you’re more powerful than you think” i-a atras inclusiv un proces. In aceasta campanie Apple a facut si o serie de clipuri video pentru a promova iPhone 5S, in unele dintre ele fiind prezent jocul Asphalt 8 al celor de la Gameloft, in timp ce in altele titlul nu este recomandat pentru utilizatori.

  Indiferent despre ce clipuri vorbim, compania Apple a ales sa promoveze jocul Asphalt 8 pe prima pagina a website-ului sau, dupa cum puteti vedea deja din partea dreapta jos a imaginii de mai sus. Promovarea unui joc in prima pagina a website-ului Apple este neobisnuita deoarece Apple nu are obiceiul de a oferi partenerilor sai asemenea privilegii, mai ales ca vorbim despre una dintre cele mai vizitate pagini web de pe internet.

  Mai interesant decat atat, pe prima pagina a website-ului putem vedea ca Apple promoveaza jocul anuntand ca o versiune noua urmeaza sa fie lansata in cursul acestei veri. Avand in vedere ca vorbim despre o promovare facuta direct de catre Apple pentru un joc destul de popular, ne putem astepta ca noua versiune sa contina API-uri speciale pregatite pentru iOS 8 si eventual iPhone 6.

  Simplul fapt ca jocul este promovat acolo si nu intr-o sectiune Apple, plus mentiunea ca o versiune noua va fi disponibila in vara sugereaza faptul ca update-ul va fi foarte important. Exista posibilitatea ca Apple sa pregateasca noi tehnologii care vor permite implementarea de functii noi pentru jocuri, sau poate ne putem astepta la imbunatatiri ale framework-ului care permite procesarea mai rapida a graficii, nimeni nu stie exact, insa indiferent despre ce ar fi vorba, cu siguranta este vorba despre ceva important.