Apple Watch – vicepreședintele diviziei de retaile anunță perioada de lansare

Apple Watch  Apple Watch este viitorul smartwatch al companiei Apple, el fiind în momentul de față dezvoltat de către compania americană pentru a fi lansat oficial pe piațele de pe glob la începutul anului viitor. Deși Apple nu a oferit o perioadă specifică privind lansarea, vicepreședintele senior al diviziei retail din cadrul companiei americane, Angela Ahrendts, a trimis în cursul zilei de ieri două mesaje video și text în care își anunță angajații că Apple Watch va fi lansat în cursul primăverii anului viitor.

  După cum puteți vedea deja și în imaginea de mai sus, cei de la Apple intenționează să aducă produsul pe piață până la jumătatea lunii iunie, dar există șanse mari ca el să fie lansat în preajma Paștelui. Pentru Apple Watch compania Apple va lansa și o nouă versiune majoră a iOS, mai exact iOS 8.2 sau iOS 8.3, deci nu va fi vorba despre un efort minor, cei din Cupertino trebuind să ofere iDevice-urilor și suport pentru a interacționa cu noul smartwatch.

So, again, we do – you guys were hired because you’re the best people in the world. And you know how to service customers, but we are sprinting a marathon and it’s not going to stop. Right? We’re going into the holidays, we’ll go into Chinese New Year, and then we’ve got a new watch launch coming in the spring.

  Separat de perioada de lansare, Ahrendts le-a oferit angaților companiei Apple și câteva sfaturi pentru a îi ajuta să prezinte mai ușor produsul clienților care vor fi interesați să îl cumpere sau doar să îl testeze.