Un nou model al MacBook a fost descoperit in OS X

Zilele trecute v-am spus ca Apple pregateste lansarea unor noi Mac-uri in vara acestui an, iar astazi aflam ca una dintre cele mai recente versiuni ale sistemului de operare OS X contine informatii care indica posibila lansare a unui nou model al MacBook 12 inch in 2016.

Aplicatia System Image Utility este cea care contine informatii cu privire la dezvoltarea unui nou MacBook 12 inch de catre compania Apple, ea facand parte din OS X Server care este distribuit prin intermediul Mac App Store de catre compania Apple.

Aplicatia System Image Utility permite crearea de imagini cu versiuni ale OS X pentru instalarea rapida in alte Mac-uri, iar printre modelele de Mac-uri listate de catre aplicatie pentru crearea imaginii este si o versiune pentru 2016 a MacBook 12 inch, ea nefiind lansata inca.

Informatiile de zilele trecute sugerau faptul ca modele de 13 si 15 inch ale MacBook urmeaza sa fie lansate de catre compania Apple, insa acum vedem pentru prima oara informatii care indica faptul ca si un model MacBook 12 inch 2016 este dezvoltat de Apple pentru lansare.

MacBook 12 inch OS X Server

Avand in vedere ca lansarea celor doua noi Mac-uri ultrasubtiri cu ecrane de 13 si 15 inch a fost anuntata pentru vara anului 2016, putem trage concluzia ca modelul 2016 al MacBook 12 inch va ajunge pe piata in aceeasi perioada, dupa o prezentare in cadrul WWDC 2016.