iPad 2017 – ecran cu luminozitate mai mare fata de iPad Air

iPad 2017 ar implementat un ecran superior celui folosit in tableta iPad Air 2, iar conform celor de la iFixit, diferenta ar fi destul de considerabila. Mai exact, vorbim despre o diferenta de 44% in ceea ce priveste luminozitatea ecranelor iPad 2017 si iPad Air, noua tableta avand luminozitaea mai buna, asa cum a afirmat si compania Apple.

Desi Apple nu ofera detalii cu privire la diferentele tehnologice dintre ecranele iPad 2017 si iPad Air, insa cei din Cupertino probabil au implementat mai multe panouri de iluminare. In aceasta idee, autonomia ar putea fi mai mica decat in cazul vechii tablete, dar luminozitatea este mai mare pentru a oferi o experienta mai buna de folosire.

Fara informatii clare de la compania Apple, se speculeaza ca noul ecran este unul creat pentru iPad Air, dar nefolosit pana in prezent. Cei de la iFixIt speculeaza faptul ca daca ecranul din iPad 2017 ar fi montat in iPad Air, ar fi la feld e luminos, intre cele doua tablete existand foarte multe asemanari in ceea ce priveste ecranul.

iPad 2017 are un pret de vanzare mai mic decat orice alta tableta iPad noua lansata vreodata de catre companai Apple, dar asta nu inseamna ca nu are si noutati tehnologice.

“Apart from the anti-reflective features of the new iPad Air 2 display, however, DisplayMate says the display performs identical to the iPad 4 and “slightly lower in performance” than the first-generation iPad Air. In its tests it found the iPad Air 2 display to have 8% lower Brightness and 16% lower display Power Efficiency compared to the original iPad Air. The report speculates it’s likely a result of comprises with the backlight in order to produce a thinner device.”

ipad 2017 ecran lumina