Vivo APEX 2019 – Telefonul UIMITOR FARA Butoane si Gauri – VIDEO

VIVO APEX 2019 este un telefon uimitor care nu va avea butoane si gauri, iar astazi vedem un prim clip video care ne ofera o idee cu privire la ce va oferi.

Vivo APEX 2019 video

Vivo APEX 2019 este prezentat de catre compania Vivo ca o revolutie pentru industria smartphone, cel putin in materie de design, iar asta pentru ca nu ar urma sa aiba butoane, sau gauri, adica porturi. Vivo APEX 2019 este programat pentru o perzentare in perioada urmatoare, insa pana atunci, compania Vivo a dus telefonul la plimbare printre chinezii care l-ar putea cumpara, totul in cadrul unei campanii promotionale pentru noul model de smartphone.

Vivo APEX 2019 a fost plasat intr-o cutie neagra si oferit chinezilor pentru atingere inainte de a fi prezentat in mod oficial, iar reactiile oamenilor le puteti vedea in clipul video de mai jos, ele fiind interesante. Noul design al Vivo APEX 2019 il face sa para ca o bucata de “sapun metalic”, sau ca o piatra, iar asta spun atat cei care au testat noul model de telefon, cat si cei care au pus mana pe dispozitiv in clipul video de mai jos, deci e destul de clar ceea ce ne asteapta.

Vivo APEX 2019 este telefonul uimitor, fara butoane si gauri

Vivo APEX 2019 este anuntat ca un telefon extrem de impresionant, iar daca acest lucru se va dovedi a fi adevarat, sau nu, ramane de vazut, dar pana acum mai toata lumea este impresionata de el. Nu se stie unde dispar butoanele si porturile pentru a putea fi oferit un asemenea design, insa sunt destul de sigur ca Vivo APEX 2019 va avea cateva inovatii interesante pentru a putea oferi un design “curat” pentru cei care doresc asemenea tipuri de telefoane mobile.

Vivo APEX 2019 nu are deocamdata anuntata nici vreun posibil pret de lansare, insa daca va fi atat de impresionant pe cat e anuntat, atunci e foarte posibil sa fie destul de scump, dar totul depinde de cei de la Vivo. Ca sa fiu complet sincer, sunt foarte interesat sa vad daca Vivo APEX 2019 e doar o alta pacaleala a chinezilor, sau daca telefonul va fi intr-adevar atat de uimitor pe cat pare a fi din promovari, si daca Apple si Samsung vor avea ceva presiune pusa asupra lor.