Fortnite: Noua Arma SECRETA Dezvaluita pentru TOTI Jucatorii

fortnite minilansator

Fortnite are o noua arma secreta pregatita de lansare de catre cei de la Epic Games, ea fiind ascunsa in fisierele jocului disponibil in momentul de fata, si mai jos puteti vedea cam cum arata ceea ce este pregatit in momentul de fata pentru lansare de catre cei de la Epic Games, si nu e ceva de neglijat.

Fortnite pare s aaiba pregatita o arma extrem de interesanta care pare sa sa fie o combinatie intre un minigun si un lansator de rachete, imaginea descoperita in cadrul fisierelor interne ale jocului aratand fix acest lucru pentru jucatorii care asteapta cu mare interes lansarea sa.

Fortnite are in mod obisnuit integrate noi arme pentru jucatori, iar cea despre care vorbim acum urmeaza sa faca damage 67 pentru jucatori, si 131 pentru mediul inconjurator, deci va fi una destul de puternica, desi nu va omora un alt jucator dintr-o singura lovitura.

Fortnite deja are integrate foarte multe arme puternice si interesante, insa cei de la Epic Games vor sa faca jocul si mai interesant, asa ca aceasta arma va fi testata de catre inginerii sai pentru o perioada de timp, iar apoi va fi integrata in mod permanent pentru jucatorii din toata lumea.

Fornite mai are si alte surprize foarte interesante pregatite pentru jucatori, ele urmand a fi oferite in cursul lunilor urmatoare, majoritatea dintre ele urmand a fi, cel mai probabil, integrate in viitorul sezon care ar putea fi lansat la inceputul lunii decembrie pentru noi toti.