Orange: OFICIAL, Cati BANI ofera GRATUIT Clientilor Romani

Orange a facut in mod oficial un anunt surpriza pentru toti clientii sai din Romania, iata ce le ofera gratuit clientilor din toata tara chiar acum.

Orange finante

Orange este cel mai mare operator de telecomunicatii din Romania, avand peste 10 milioane de abonati, o cifra uriasa, dar in baza careia genereaza peste 1 miliard de euro anual, si lanseaza servicii grozave. Despre unul dintre aceste servicii vorbim astazi pentru ca Orange le ofera clientilor sai din Romania care folosesc platforma Orange Money posibilitatea de a castiga premii in bani, conform promotiei listate in aceasta pagina.

Orange a lansat Orange Money in ideea de a avea o banca virtuala pentru clientii din Romania, una care sa le permita acestora sa benfeicieze de servicii bancare fara batai de cap, cum se intampla in cazul institutiilor financiare clasice. Oricine poate fi client al Orange Money, si peste 200.000 de romani folosesc deja serviciul in Romania, iar Orange a decis sa le ofere unora dintre lor premii in bani, iar altora premii in puncte Thank You, ce pot fi folosite in reteaua sa.

Orange: OFICIAL, Cati BANI ofera GRATUIT Clientilor Romani

Orange le ofera, in primul rand, clientilor din Romania posibilitatea de a castiga premii in valoare de cate 100 de euro daca fac tranzactii valutare prin interemediul aplicatiei disponibile pentru serviciul Orange Money. E nevoie ca oricare dintre clienti sa transfere minim 480 LEI, adica 100 de euro pentru orice alt cont IBAN, si e automat inscris la tragerea la sorti pentru 10 premii a cate 100 de euro fiecare, si fiecare tranzactie facuta inseamna o sansa in plus de a castiga.

Orange are deasemenea si un alt premiu, de aceasta data in puncte Thank You, nu mai putin de 180 de euro in puncte Thank You fiind oferiti de catre operator pentru cei care fac plati prin intermediul Orange Money. Vorbim despre puncte Thank You alocate in decursul unui an de zile, cei de la Orange cerandu-le clientilor ca in toata aceasta perioada sa faca tranzactii prin intermediul platformei sale financiare pentru a putea primi punctele ce pot fi apoi folosite la cam orice.

Orange desfasoara aceasta campanie pentru o perioada limitata de timp, asa ca daca vreti sa participati la ea, ar fi bine sa va grabiti, si sa profitati cat ea este inca disponibila in toata Romania in momentul de fata.