Raiffeisen Bank: Anunt de ULTIMA ORA, este GRATUIT de Astazi

Raiffeisen Bank are un anunt de ultima ora pentru clientii din toata Romania, iata ce primesc gratuit in mod garantat romanii care profita de tot.

Raiffeisen Bank activare

Raiffeisen Bank surprinde pe toata lumea astazi cu un anunt la care mai nimeni nu se astepta in momentul de fata, iar asta pentru ca vine ca o surpriza extrem de buna inainte de Craciun, si ea va bucura multi clienti. Mai exact, cei de la Raiffeisen Bank vor da de astazi startul unei noi promotii in cadrul careia le vor oferi clientilor din Romania in mod gratuit sute de vouchere de cumparaturi la eMAG daca folosesc aplicatia Smart Mobile.

Raiffeisen Bank le ce va cere clientilor din toata Romania sa activeze aplicatia Smart Mobile, si sa se logheze cel putin o data in ea in perioada 3 decembrie – 31 decembrie, ei fiind asa in mod automat inscrisi in acest concurs. Pentru aceasta inscriere, cei de la Raiffeisen Bank pun “la bataie” 400 de vouchere la eMAG in valoare de 100 de LEI fiecare, urmand ca un premiu principal sa fie castigat de catre un client norocos, acesta avand valoarea de 5000 de LEI.

Raiffeisen Bank: Anunt de ULTIMA ORA, este GRATUIT de Astazi

Raiffeisen Bank surprinde cu acest concurs special pe care il organizeaza pentru clientii romani din toata tara, iar asta pentru ca pana acum nu a oferit chiar atat de des sute de vouchere pentru clienti in conditii de acest gen. Problema pentru clientii care folosesc aplicatia Smart Mobile este ca ei nu sunt inclusi in acasta promotie, cei de la Raiffeisen Bank facand-o doar pentru cei care isi activeaza pentru prima oara acest serviciu in Romania in momentul de fata.

Raiffeisen Bank va oferi cele 400 de vouchere primilor 400 de clienti care isi activeaza aplicatia Smart Mobile, si se logheaza in ea pana la data de 31 decembrie, premium fiind unul garantat, deci sigur il primiti. Tot atunci va castiga inclusiv premiul principal sub forma de voucher in valoare de 5000 de LEI la eMAG, dar aceasta va fi oferit doar pentru unul dintre clientii care nu a castigat deja un voucher in valoare de 100 de LEI, deci aceia sunt exclusi.

Raiffeisen Bank are o idee foarte buna cu acest concurs, si mai mult ca sigur vor fi multi romani care vor fi bucurosi sa participe, dar ramane de vazut care vor fi primii 400 care vor si castiga premiile.