Android: Surprizele GROZAVE de la Google pentru Telefoane

Android are o serie de surprize grozave pregatite de catre Google pentru telefoanele din intreaga lume, iata ce a pregatit, si de ce ne vom putea bucura.

android interfata

Android va avea in versiunea 12 foarte multe surprize grozave implementate de catre compania Google pentru telefoanele din intreaga lume, si vorbim despre schimbari pe care putini le credeau posibile. Conform celor care testeaza versiunile beta ale sistemului de operare, se pare ca Google vrea sa implementeze foarte multe noutati foarte interesante pentru versiunea 12 a Android, insa nu doar pe partea de functionalitate, ci si pe partea de design.

Android are in imaginea de mai jos prezentate concepte pentru interfata la care Google a lucrat, si pe care compania americana a pregatit-o pentru a fi oferita in versiunea 12, desi deocamdata nu e vizibila total. De la Lockscreen si pana la interfata aplicatiilor, noua versiune a Android va putea aduce schimbari majore pe partea de interfata daca Google va decide sa lanseze Material Next Design, schimbarile uriase la care a lucrat de ceva vreme incoace.

Android: Surprizele GROZAVE de la Google pentru Telefoane

android interfata actualizare

Android are totul gandit pentru ca utilizatorii sa se poata bucura de cea mai buna experienta vizuala posibila cand folosesc versiunea a 12-a a sistemului de operare, insa nu totul e pregatit inca. Unele dintre noutatile care sunt gandite de catre Google pentru Android vor trebui implementate separat si de catre dezvoltatorii de aplicatii, si din nou, tot ceea ce vedeti mai sus e viziunea timpurie a inginerilor companiei cu privire la interfata sistemului.

Android are in versiunile beta ale noii actualizari importante integrate unele dintre aceste schimbari majore pe care foarte multi le asteptau inca de cand au aparut primele zvonuri cu privire la ele. Ceea ce vedem acum este doar o evolutie naturala pentru sistemul de operare pe care Google il dezvolta in fiecare an, insa schimbarile de interfata de anul acesta ar trebui sa fie chiar mai mari decat credea foarte multa lume inainte ca update-ul sa fie oferit.

Android este in testare pana prin luna august, atunci urmand a fi lansata versiunea 12 a sistemului de operare, asa ca vom afla toate noutatile grozave pregatite de catre cei de la Google.