BRD Romania: Problema Nerezolvata, ce le Lipseste Clientilor

BRD Romania lipsuri

BRD Romania este una dintre cele mai mari banci din Romania, cu un numar foarte mare de clienti in tara noastra, insa din pacate serviciile pe care le ofera nu sunt tocmai la acelasi nivel cu cele ale altor banci. Mai exact, in ciuda numarului mare de clienti, cei de la BRD Romania inca nu le ofera celor cu telefoane Android posibilitaeta de a face plati cu telefonul, chiar daca in cazul celor cu iPhone face asta, desi intr-o forma foarte limitata in momentul de fata.

BRD Romania le ofera posibilitatea clientilor cu telefoane iPhone sa foloseasca Apple Pay pentru plati cu telefonul, dar numai cu carduri Mastercard, in timp ce oamenii cu telefoane Android nu pot face nimic. E surprinzator cum o banca atat de mare nu le poate oferi clientilor sai posibilitatea de a face plati mobile cu telefoanele Android, mai ales ca BRD Romania a lansat recent si o noua aplicatie speciala numita You, care aduce o varietate de noutati seriose.

BRD Romania: Problema Nerezolvata, ce le Lipseste Clientilor

BRD Romania le ofera clientilor sai posibilitatea de a-si administra conturile bancare de pe telefoane folosind aplicatiile sale de internet banking, insa cand vine vorba despe plati, exista multe limite. Cei de la BRD Romania n-au spus vreodata cand anume vor lansa posibilitatea de a face plati cu telefoanele Android, sau cand vor oferi optiunea de plata cu cardurile VISA ale clientilor, deci totul este invaluit intr-un mister despre care nimeni nu stie mai nimic.

BRD Romania a ramas cu mult in urma cam tuturor celorlalte banci cand vine vorba despre serviciile de internet banking pe care le ofera pentru clientii sai din toata tara in momentul de fata. Acest lucru ii cam dezamageste pe unii dintre clientii care se asteapta la mult mai mult, insa din pacate aceasta este situatia in momentul de fata, iar dupa cum arata lucrurile, nu se va schimba ceva in bine pentru ei prea curand.

BRD Romania va anunta cand le va oferi clientilor functii care sa le permita plata cu telefoane mobile care au sistem de operare Android, sau cand va implementa suport pentru cardurile VISA, indiferent cat va dura asta.