Telekom: Vestile Grozave, ce da GRATUIT pentru Clientii din Romania

Telekom Vestile Grozave GRATUIT Clientii Romania

Telekom are noi vesti grozave pentru clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca a decis ce anume le ofera gratuit in aceasta perioada, si este vorba despre ceva care ar trebui sa fie in atentia tuturor romanilor. Mai exact, cei de la Telekom au decis sa dea startul unei noi campanii speciale pentru clientii din toata Romania, dar sa le si ofere gratuit o serie de premii speciale pe care oricare dintre ei le pot castiga in aceasta perioada, si chiar destul de simplu, pana la urma.

Telekom a decis ca ar fi cazul sa-i rasplateasca pe clientii din toata Romania pentru loialitatea pe care o arata, astfel ca a decis s ale ofere saptamanal posibilitatea de a castiga un telefon Samsung GALAXY S22. Cei de la Telekom au decis sa ofere un telefon gratuit saptamanal pentru a convinge mai multi clienti sa profite de ofertele care sunt disponibile, dar promotia este gandita pentru a fi oferita exclusiv pentru cei care folosesc cartele prepay in acest moment.

Telekom: Vestile Grozave, ce da GRATUIT pentru Clientii din Romania

Telekom le spune clientilor din toata Romania ca activarea sau reincarcarea unei cartele cu credit de minim 5 euro ii inscrie automat in promotia care le permite sa castige un telefon Samsung GALAXY S22. Vorbim despre un telefon de ultima generatie pe care Telekom il ofera, iar asta pentru ca acest model a fost lansat chiar recent pentru fanii Samsung din toata lumea, el fiind prezentat in februarie, si poate fi cumparat acum de catre oricine este interesat.

Telekom are multi clienti care-i folosesc serviciile de telefonie mobila in baza unei cartele prepay, numarul fiind in crestere pentru ca serviciile sunt suficient de ieftine pentru a fi foarte atractive in comparatie cu restul de pe piata.

Aceasta promotie pe care Telekom o are disponibila acum este, desigur, oferita pentru o perioada foarte limitata de timp, astfel ca trebuie sa fiti foarte hotarati in a profita de ea inainte de a fi retrasa de catre companie din Romania.

Telekom mai are si alte promotii pentru romanii din toata tara, iar oricine este interesat de vreuna, poate sa descopere toate surprizele direct de pe website-ul companiei chiar in momentul de fata.