Kaufland: Decizia Importanta Confirmata, ce da Gratuit Acum Clientilor

Kaufland Decizia Importanta Confirmata Gratuit Acum Clientilor

Kaufland Romania a publicat un anunt extrem de important despre care trebuie sa stie oricare dintre romanii din tara noastra, iar asta pentru ca a decis sa ofere gratuit ceva care mai mult ca sigur va genera atentia multor oameni, abonamente la Untold. Stiti deja ca Untol este cel mai mare festival de muzica organizat anual in Romania, iar Kaufland vrea sa ii ajute pe clientii din Romania sa ajunga mai usor la el pentru a-si vedea artistii favoriti in cadrul evenimentului din Cluj-Napoca.

Kaufland le spune romanilor ca ofera gratuit nu mai putin de 1.000 de abonamente pentru oricare dintre cei care merg in magazinele sale si cumpara produse in valoare de minim 200 de LEI, apoi se inscriu pentru a participa la aceasta promotie. Exista o pagina speciala in cadrul website-ului celor de la Kaufland in care oricare dintre romani pot intra pentru a se inscrie, bonul de cumpraturi fiind dovada faptului ca ati facut cumparaturile din magazinele companiei.

Kaufland: Decizia Importanta Confirmata, ce da Gratuit Acum Clientilor

Kaufland spune ca doar pana in data de 27 iulie putem participa la aceasta promotie speciala, deci mai avem doar cateva zile la dispozitie pentru a face cumparaturile din magazinele sale si a ne inscrie pentru a putea castiga oricare dintre premii. Nu conteaza ce fel de produse cumparati din magazinele Kaufland pentru a participa la aceasta promotie, iar asta pentru oricare dintre cele care sunt vandute acum va permit sa castigati ceea ce e oferit gratuit.

Kaufland deruleaza aceasta promotie in toata Romania, deci puteti merge in oricare dintre magazinele din tara noastra pentru a cumpara orice fel de produse si a inscrie bonurile de cumparaturi in cadrul website-ului companiei. Trebuie sa indepliniti toate conditiile de participare pana in data de 27 iulie pentru a putea fi luati in considerare in vederea castigarii premiului, dar si a validarii acestuia in cazul in care sunteti alesi drept castigatori.

Kaufland mai are si alte promotii speciale in plina desfasurare in momentul de fata, asa ca daca nu vreti in mod neaparat sa mergeti la Untold, dar sunteti interesati de ceea ce mai e oferit gratuit, puteti sa profitati acum de tot.