Orange Surprinde Romanii, ce da GRATUIT Inainte de Craciun Clientilor

Orange Surprinde Romanii GRATUIT Inainte Craciun Clientilor

Orange, cel mai mare grup de telecomunicatii din Romania in momentul de fata, le vorbeste clientilor din toata tara despre o decizie foarte importanta pe care a luat-o, si care le aduce romanilor beneficii pe masura asteptarilor, mai exact posibilitatea de a cumpara Playstation 5 cu reducere semnificativa acum.

Orange spune mai jos ca de Craciun putem cumpara din magazinul sau online consola Playstation 5 cu jocul God of War Ragnarok oferit gratuit, impreuna cu un voucher de 250 de LEI, sau doua vouchere de 500 de LEI, doua promotii separate fiind active in momentul de fata in website-ul grupului de telecomunicatii.

Cei de la Orange Romania stiu ca exista foarte multi romani care sunt dornici sa profite de ofertele sale speciale in Romania, asa ca merita sa le aveti in vedere chiar acum, mai ales ca si premiile care sunt oferite nu trebuie neglijate, pentru ca sunt cu mult peste asteptarile noastre, ceea ce vine ca o veste excelenta.

Orange Romania are pe website-ul sau toate informatiile importante cu privire la ceea ce se intampla din punct de vedere al ofertelor de Craciun, asa ca daca vreti sa aflati mai multe detalii, puteti sa intrati acolo pentru a vedea tot ceea ce ne transmite operatorul in momentul de fata, si cat de important este.

Cadoul perfect pentru Crăciun? Cel comandat în tihnă, din confortul casei tale. Îl găsești la un click distanță, în magazinul online Orange. Playstation 5 Digital Edition + Voucher de 250/500 Lei in PS Store. Pornește alături de Kratos și Atreus într-o călătorie către fiecare dintre cele nouă tărâmuri în căutarea răspunsurilor, în timp ce aceștia se pregătesc pentru bătălia prezisă care va aduce sfârșitul lumii.