iOS 5 beta 7, iPhone 3GS si o mica problema cu repornirile din senin

    Din seria “numai mie mi se intampla prostii de genul asta”, revin astazi cu o intamplare foarte ciudata pe care batranul meu 3GS a experimentat-o azi dimineata. In timp ce statea linistit pe masa la incarcat, terminalul a inceput sa se reseteze din senin fara sa afiseze vreun mesaj de avertizare/eroare si fara sa se opreasca. La fiecare 5 – 7 minute telefonul se reseta automat, boota in sistem, repornea, functiona fara probleme si dupa aceea se reseta iar procesul se relua incontinuu fara a da semne ca are de gand sa se opreasca.

     L-am inchis, l-am redeschis, i-am scos cartela, i-am resetat setarile de retea, i-am facut jailbreak, i-am facut tot ce am putut insa el tinea mortis sa se reseteze constant si din pacate nu aveam nici o rezolvare care sa nu implice reinstalarea iOS-ului. Intr-un final am trecut la reinstalare dupa un backup si problema s-a rezolvat deci era ceva de la sistemul de operare. Din pacate problema a aparut din senin asa ca nu stiu care ar putea fi motivele aparitiei sale si din pacate singura metoda de rezolvare a ei implica reinstalarea sistemului de operare.

    Nu stiu daca exista printre voi utilizatori care sa fi patit asa ceva pe vreo versiune a iOS insa eu am avut iOS 3.x/4.x si 5.x pe iPhone 3GS insa ultimul a fost singurul care a generat asemenea probleme.