Un document de 132 de pagini dezvaluie posibila intentie a Samsung de a modifica Galaxy S-urile pentru imita functionalitatea iPhone-urilor

  Procesul dintre Samsung si Apple a dus in fata lumii intregi foarte multe informatii confidentiale despre ambele companii, insa un nou document de 132 de pagini dezvaluie cat de mult si-au dorit coreenii sa isi transforme terminalele in iPhone-uri. In acest document coreenii compara terminalul Galaxy S cu iPhone-ul din absolut toate punctele de vedere, de la UI pana la aplicatii, de la forma iconitelor pana la forma butoanelor, de la browsere la aplicatiile native, iar la final sunt oferite indicatii care ar ajuta la imbunatatirea Galaxy S-ului.

  Pentru avocatii Apple documentul este o dovada clara a faptului ca Samsung a avut intotdeauna intentia de a copia iPhone-ul, insa ramane de vazut daca instanta va fi de acord. Cred ca asemenea documente sunt facute in general de catre orice companie care incearca sa isi imbunatateasca produsele si in majoritatea cazurilor nu se ajunge la copierea functiilor celorlalti, insa Samsung este un caz mai aparte. Daca terminalele din seria Galaxy nu ar fi semanat atat de bine cu iPhone-urile si nu ar fi avut functii atat de similare, atunci documentul de mai jos probabil nua r fi reprezentat o problema pentru cineva.