Prima Pagina Bine ai venit

Bine ai venit

Salut si bine ai venit pe iDevice.ro! Vizualizezi aceasta pagina deoarece folosesti un plugin pentru AdBlock, iar acest website nu este compatibil cu el.

Pentru a continua navigarea pe acest website, te rog sa dezactivezi AdBlock din meniul de setari al plugin-ului tau.

Poti dezactiva AdBlock doar pentru acest website printr-o simpla apasare de buon selectand optiunea Don’t Run on pages on this domain, precum vedeti in imaginea de mai jos.

Pentru a iti relua navigarea si a reciti informatiile, te rog sa accesezi prima pagina.

dezactivare adblock

7 COMENTARII

  1. adevaru zaone ca esti comunist in privintza asta, la tine pe site reclame de numai stii unde e un subiect sau reclame.
    chiar tre sa mananc reclamele de la tine cu fortza?

  2. Unele reclame vor disparea, experienta se va imbunatati, dar eu nu pot sa sustin un website care mananca mai mult decat produce. Vor reveni si optiunile de eliminare ale reclamelor, cei care le vor avea vor vedea si o interfata mai prietenoasa.
    Imi pare rau, dar eu trebuie sa achit facturile pentru mentinerea iDevice.ro in functiune.

  3. si nu-ti ajunge de la 90% din vizitatori care n-au adblock ? Tot ce o sa obtii aici e sa pierzi clienti, eu nu scot Adblock pentru NIMENI si sigur sunt multi ca mine.

  4. atunci iti doresc numai bine, eu am plecat 🙂

    Ca sa nu ma mai obosesc sa incerc peste inca 1-2 sapt daca ai trecut peste faza asta si ti-ai revenit la normal, poti te rog sa postezi pe FB cand o sa se intample asta ca sa pot reincepe sa citesc pe aici ?

Comments are closed.