PwnageTool 4.1 released!

A few minutes ago the Dev Team officially launched PwnageTool for all those who needed this application to update to iOS 4.1 and keep their baseband intact. With the help of PwnageTool you will be able to make a custom jailbroken ipsw that can be "loaded" in iTunes and used to restore to iOS 4.1. The application works as usual ONLY with Mac OS X and has implemented the exploit used by geohot in limera1n , so it works with all iDevices compatible with iOS 4.x:

  • Apple TV 2G
  • iPad (firmware 3.2.2)
  • iPod touch 4G
  • iPod touch 3G
  • iPhone4
  • iPhone 3GS
  • iPhone 3G

Moreover, PwnageTool has implemented a new functionality for the DFU button, that means now that button will not only guide you through the entire process of entering the phone into DFU Mode, but will also implement an exploit in the terminal that will "fool" iTunes that the phone is really in DFU Mode.

A tutorial for using PwnageTool will come soon, until then you can download the application from here: [download id=”95″]

56 COMMENTS

  1. @B06DAN acuma fac custom firmware pt 3gs, o sa il pun pe un server ca sa il downloadeze un prieten.

    Spune-mi unde sa iti trimit link-ul.

  2. condor pune-l te rog la tamas_bogdan @ yahoo.com Multumesc din suflet.
    Ps. customul respectiv va avea nevoie de unlock?? Il voi putea instala din windows xp???

  3. imediat trimit…

    Pui telefonul in dfu mode, deschizi itunes, tii apasat shift + click pe restore.

    Iti activeaza telefonul iar dupa aia trebuie sa instalezi ultrasn0w din cydia.

    Nu face direct unlock.

  4. @ zaone: adica, daca rulezi mac os x in masina virtuala nu pot folosi pwangetool?

    si inca ceva, daca este creat firmware-ul pe un mac os x, nu se poate face restore de pe windows?

    @ cond0r: ai grija sa nu bifezi “update baseband” ;)) si sa nu ma uiti nici pe mine 😀
    thank you very much

  5. Daca aparea ceva mai devreme pwnage poate avea amicul meu unlock. A facut update cu tinyumbrella si ceva nu a mers si a facut update complet. Eu am folosit tot timpul pwnage si nu am avut probleme niciodata, deci nici de aceasta data.

  6. care faceti un custom ipsw pt 3gs (old bootroom) poate imi trimiteti si mie va rog link-ul: sup3rfly_guy@yahoo.com . Thank you.
    @cond0r daca faci tu, as vrea sa stiu si eu daca este cu activare, cat are partitia…chestii dinastea :). Mersi

  7. Nu va mai chinuiti cu un custom ipsw pe windows ca fara Mac sau un virtual MAC sub vmware nu reusiti in veci.Testat! Din pacate pwnage tool face “ceva” in momentul cind se introduce in DFU mode si fara acel “ceva” degeaba te chinui sub windows! Cineva mai sus a zis bine: creezi custom ipsw, pus in dfu mode in vmware, inchis vmware, deschis itunes sub windows si pe urma se instaleaza fara probleme…Momentan inca se instaleaza si revin dupa instalare cu noutati!!

  8. am instalat VMware si am pus Linux-ul … acum o sa mearga sa fac si restore la 4.1 ….

    precizez ca am iPhone 3GS 32gb, boot nou (5.13.04) si IOS 4.0…. imi trebuie activare ….

  9. Youtube merge fara nicio problema. Singura problema pe care o am (adica miine trebuie sa reinstalez!! grrr) e ca dupa restore from backup mi-a disparut folders!!! F..k Da macar sa fie singurul bai!

  10. @zaone, oare merita sa refac jb-ul la un 3G (4.1 CFW cu sn0wbreeze) cu PwnageTool? foloseste alte bundle-uri? mentionez ca nu merge youtube-ul de nici o culoare. ar trebui sa pun 4.0.1 sau pot sa bag direct un CFW facut cu PwnageTool?

  11. nu ma poate ajuta si pe mine cu o prb?…am un 3gs si nu mai vede imeiul si nici iccdul are 4.0.1 dar acum cand il eschid doar in recoery loop…doar cablu si itunes…iam facut restore se incarca merge si la urma da eroare….cineva mia zis sa folosesc tyniumbrella pt i iesi din acel recovery loop dar nush cum…

  12. poti folosi tiniumbrela doar daca ai shsh-urile telefonului salvate. Daca l-ai luat de la combinatori si nu au salvat nu ai ce face. Asa am patit eu si am shsh salvate de la 4.0 in sus. Tare nevoie as fi avut de shsh de la 3.1.2 ca sa pot sal decodez

  13. pai el nu mai are imeiul…..nu se deschide…doar in recovery loop arata doar cablu si itunes atat si are v4.0.1 iam salvat sshasul…..dar la 4.0.1 ce versiune de tyniumbrella imi trebuie sai de itunes?

  14. il vede tyniumbrella dar cand il deschis arata doar cablu de date si itunes fara nimik…nu vreau sa ii punn vreo versiune anume…doar sa vad ce se deschide…si tyniumbrella nu face mai nimic..merge incontinu