Rumor: iOS 4.2 available today

The information is circulating on the internet, so I thought I'd let you know as well. Website macrumours claims that iOS 4.2 could be released today because the Apple servers that deal with the updates work sporadically and sometimes from iTunes it is not possible to check the latest version of iOS available at Apple. I don't know if we can rely on something like this to say that iOS 4.2 will be released or not, but still be prepared in case Apple decides to release it today.

27 COMMENTS

  1. Frate pe asta va bazati voi cand faceti un articol?Ai pus fiecare zvon pe site chiar daca sigur nu se putea intampla(nu e stilul Apple).Nu-ti mai umple pagina cu subiecte d-astea “interesante”,
    Iti vand eu un pont :scrie despre ipod nano.

  2. @prN: Who cares about the iPod Nano? E un zvon, si l-am publicat pentru a atentiona lumea, care e problema? Zvonul asta e de 10 ori mai interesant decat iPod Nano. Cati romani crezi tu ca au iPod Nano? Daca era o ironie atunci uita ce am scris.

  3. Si eu am incercat astazi de mai multe ori sa fac update si ba imi arata eroarea de mai sus, ba imi zicea ca 4.1 e ultima versiune soft. Am incercat zaone sa-ti trimit mesaj la sectiunea stiri cu eroarea aceasta si cu o imagine dar nu a mers, imi tot zicea ca se trimite dar nu se finaliza. Cred ca e o mica problema la sectiunea aia cu “Stire” ca am incercat si mai demult si tot asa imi zicea. Am incercat de pe mai multe browsere si tot la fel!

  4. yup…same problems si la mine. mai devreme am facut restore la iPhone si la final mi-a dat eroarea de mai sus… hai cu iOS 4.2 😀

  5. ipod nano folosit ca ceas mi se pare cool,practic,genial.
    Ai vazut vreun site mare gen engadget/iclarified/gizmodo care sa scrie de prostiile astea?NU,in schimb au avut articole despre ipod nano(azi ma refer).
    Daca toti faceti blogging si vreti sa fiti ceva in online,faceti-l la modul profesional nu publicati orice barfulita de la coltul strazii.

  6. Dude, a aparut iOS 4.2.1 GM, unde ai fost? Sa stii ca macrumours e mult mai “mare” in online decat iclarified. Gandeste si tu practic, pentru romani iPod Nano este egal cu zero, insa iOS 4.2 este priority zero. Stiu ca vrei sa “pari” cunoscator insa am impresia ca preiei ideile altuia care se crede destept.

  7. Stiu ca nu e bine sa hranesc trolii, but here it goes: Parerea de expert a lui prN este ca un blogger adevarat copiaza articolele de pe engadget.
    @prN: Arata-ne blogul tau orientat Apple cu articole mai relevante.

    “Talk is cheap, show me the code” – Linus Torvalds

  8. Te referi la boioglu?Sincer mi se pare cam superficial si fata de ce era acum 1 an sa zicem a slabit mult(ma refer la calitatea articolelor si interesul pe care si-l da fata de cititori).
    S-a lansat gold master,deci stirea ta e doar un zvon=0,4.2/4.2.1 nu vom avea pe mobile in seara asta.Incercam sa-ti spun ca e aiurea sa-ti zica unu din 2 in 2 zile ca se lanseaza ceva ce astepti de mult si de fapt sa fie o dezamagire.
    Si nu-s cunoscator dar de atata timp de rasfoit bloguri orice cititor are anumite pretentii.
    @phreakazoid daca asta ai priceput tu din ce-am scris atunci sigur esti vreun kinder de 16 ani.Dadeam un exemplu de stiri si politica anumitor siteuri cu privire la continut.Imi bat gura de pomana cu unii.
    Scuze daca te-au deranjat remarcile mele dar nu vreau sa se transforme blogul asta intr-unul de barfe si cancanuri.

  9. Ideea era de a anunta lumea, foarte multi asteapta iOS 4.2 si sunt constant intrebat despre chestia asta. Stirea era deja pe multe site-uri si am considerat ca romanii meritau sa stie ce se intampla mai ales ca in iTunes aparea eroarea aia, chiar si in Romania. Am mai spus-o, este un blog cu si despre stiri, nu un blog personal. Daca cu consider ca stirea merita adusa la atentia romanilor atunci o scriu, iar stirile despre iOS 4.2 publicate de site-uri de incredere merita aduse la atentia citititorilor mei pentru ca foarte multi asteapta 4.2.

  10. ma zaone da tare te mai aprinzi :)) mai tot timpul o sa fie cineva care o sa fie contra asa ca …
    tu crezi ca noi nu stim de engaget , gizmodo etc ? ba da dar eu abia astept sa intru pe la tine sa mai vad ce mai scrii ,ba o barfa , ba un zvon , ba o prostie si chiar imi place . sfatul meu e sa o iei mai ironic in contra comentarii, mai la misto .

  11. Daca se ia omul de mine ce vrei sa fac? Stiu ca stiti dar totusi… el s-a luat de faptul ca am scris zvonul si trebuia sa ii explic de ce. Nu imi place sa fiu acuzat de lucruri care din punctul meu de vedere sunt corecte.

  12. nu pricep…daca au lansat o versiune peste 4.2 cum naiba mai lanseaza oficial 4.2?asta e ordinea fireasca?domaneeeeee mi-au mancat sufletul astia…..cred ca ma intorc la vechiul nokia…batranesc dar fara batai de cap…