Video: iPhone 4S shot using a 50 caliber rifle and "destroyed in agony"

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=B489u_1ZBIA[/youtube]

    Because I received so many emails from you, here is the video clip in which the iPhone 4S is shot using a rifle with a 50mm scope. Of course, the iPhone was destroyed and someone enjoyed it enormously!

16 COMMENTS

  1. Ce retarzi.Cu asta ce au dovedit?Cumva au facut vre-un experiment ce v-a ajuta la elimiarea totala a prostiei omenirii?Sper ca urmatorul lor video sa isi puna capul acolo in locul la iphone

  2. nu am citit si nu m-am uitat,decit la titlu…Unde nu-i cap,vaai de piciore…mai trebuie un control pe la psihiatru,psihologul e depasit demult…

  3. Daca as fi in loc la apple la oameni dinastia nu le-as da garantie, nici macar 1 ora, la cat sunt de bolnavi nu au nici o sansa produsele pe care le “omoara”

  4. Cum zicea cineva mai sus. Asa fac bani. Din asta traiesc. Din publicitate pozitiva/negativa. Nu ma deranjeaza. Chiar ma amuza unele tampenii facute de indivizi de genu. Oricum pacat de device-uri. Oricare ar fi ele. Nu fac referire doar la Apple in momentul de fata.

  5. @Claudiu daniel, nu bateria face flama ci gloantele incendiare, oricum inca un filmulet in care putem vedea oameni retardati in toata splendoarea lor.