Navigon Europe available with a €40 discount in the App Store

  Navigon Europe is one of the best programs for satellite navigation for iDevices and Garmin, the company that recently acquired the Navigon developer, decided to organize a promotion in the next period. As part of this promotion, they have decided to reduce the price of the Navigon application by no less than €40, so you will be able to purchase it for €50 instead of €90. The discount is over 40% and if you need such a navigation system then it is worth buying the application because in the future it will prove to be very useful considering that Garmin is now taking care of its updates.

  Navigon Europe is a universal application that can be installed on any iDevices, but only iPhones and iPad 3G tablets have a GPS chip included and can be used for the most accurate locations.

Initial price:
-
Name:
NAVIGON Europe

49.99

s





Developer: NAVIGON AG
university
Category: Navigation


Description: Happy Easter! - Take advantage of this special discount for a limited time only!

With NAVIGON you can turn your iPhone or iPad into a fully functional mobile navigation system. Thanks to a faithful adap...


The size of the application is: 46.1 Mb


24 COMMENTS

  1. auzi? de exemplu ma duc pana in portugalia, am un iphone da?! imi trebe activat roamingo ca sa functioneze, prin 3G? sau functioneaza exact ca un gps clasic?

  2. @ovidiu: GPS-ul nu are nevoie de o conexiune de internet pentru a functiona. Sistemup AGPS functioneaza cu o conexiune de internet si este complementar GPS-ului.

  3. ar fi bine sa stim care e mai bun.. igo sau navigon … care le-a testat rugam sa ne spuna si noua… personal acum aprox un an le-am testat cu jailbreak iar iGo mi s-a parut ca functioneaza mult mai usor.. si cu mai putine erori.

  4. L-am folosit si eu si in afara de un sens giratoriu pe centura Bucuresti facut de curand a functiona ok. Fata de IGO pare mai slefuit si are posibilitatea de a cauta locatii pe net chiar si de a importa adrese din agenda telefonului. La prima vedere mi-a placut mai mult ca IGO dar parca in RO nu are acoperirea acestuia. In plus, IGO are harti doar pt RO la pretul de 20 euro, care e un pret foarte OK.

  5. Zaone aici te contrazic,eu am ipad 2 wi-fi only si merge localizarea si fara conexiune la internet am instalat un offmaps am inchis wi-fi si m-a gasit imediat si cu altitudine si toate coordonatele exact ipadul e cumparat in noiembrie 2011 daca are vreo relevanta

  6. O intrebare. Am Iphone 4S , locuiesc in Germania si calatoresc cu masina. As vrea un program sau o aplicatie care sa-mi permita sa folosesc GPS-ul de pe telefon( am inteles ca Iphone 4S are incorporat) fara conexiune la internet. Ma poate ajuta cineva care stie sigur sa ofere detalii exacte?
    Anticipated thanks for the answer.

  7. Navigon: On board navigation entails no data transfer or roaming charges, for examplem for route calculation or map displays. deci nu are nevoie de internet

  8. eu am un ipod 4 8gb si am instalata aplicatia navigon.da nu gaseste semnal gps fara wifi.dc?cum am dezactivat wifi pierde semnalul,deci nu pot sal folosesc:(