What would you change about Apple's iPhone?

  iPhoneproduced by the company Apple Lossless Audio CODEC (ALAC), are currently the most popular smartphones in the world, with tens of millions of units being sold every fiscal quarter. Even if many people buy these products, this does not mean that they are not perfect, that they contain everything that users need, and many people complain every time they have the opportunity about these shortcomings. Some would like a bigger screen, others would like a wider screen, some would like to have NFC, others a better camera or a more durable case, the wishes varying according to needs.

  If I had to ask Apple for something, I would like Jony Ive to find a new way to paint the side strips of the terminal to avoid peeling, I would like to be able to choose an iPhone in another color than the white or black one, I would like to remove the Home button and implement a device similar to a touchpad and that's it. What would you change about Apple's iPhone?

64 COMMENTS

  1. 1. Un display de 4 inch exact ca la Optimus Black.
    2. Un blitz ceva mai sanatos.
    3. Sistemul de operare pus la punct in ceea ce priveste setarile , meniul….
    4. Si bine inteles , un ecran Super AMOLED . Cam atat.

  2. Eu sunt fan Apple , prefer sa fiu multumit de produs asa cum e . Nu m-am gandit niciodata ca i-ar trebui vreo schimbare la vreun device creat de Apple .

    Daca ei vor schimba ceva , sigur o sa imi placa . Sunt multumit de ceea ce am .

  3. In principiu nu as schimba nimic. Nu m-a dezamagit niciodata, decat poate cu bateria (uneori), insa asta se rezolva cu update-urile (cum s-a intamplat dupa ultimul update). Ar fi dragut totusi, pentru ce care isi doresc, sa aiba o paleta mai larga de culori, insa ai oricand la indemana husele de toate felurile, culorile, modelele :). In rest, l-as lasa asa cum este, pentru ca mi se pare ideal.

  4. 1. Bateria.
    2. Functia AirPlay sa fie compatibila cu orice smartTv
    3. Un bluetooth compatibil cu orice device (si aici ma refer strict la device-uri precum casti, microfoane etc. Nu ma refer deloc la telefoane!
    4. O carcasa mai teapana.

  5. Ecranul… pus unul mai lat… sa dispara marginile cat se poate de mult… atat dreapta si stanga cat si sus si jos… o baterie cu durata mai lunga… cateva dintre tweakuri implementate in ios!

  6. Un ecran de 4,3-4,2 ( mai lat putin si o idee mai inalt)
    Posibilitatea transferului fisierelor prin bluetooth
    O rezolutie full HD .
    Si o partecee widgeturi ( optionale din setari )

  7. As schimba politica asta de a te obliga sa faci upgrade la device fără ca tu sa vrei si asta pt ca nu se mai fac aplicații com

  8. Mie mi se pare de departe cel mai reusit telefon in special in ceea ce priveste iOSul’. Designul iphone 5 mi se pare exact ce trebuie pentru un smartphone in ziua de azi si nu telefoane de marimea unei tablete care le tii cu 2 maini la ureche. Singurul lucru care ar trebui inbunatatit, dar nu numai la iphone, este bateria!

  9. • Bateria ( 2100 mAh )
    •NFC
    • Storage 32/64/128 GB
    • Eliminarea butonului Home și implementarea unui dispozitiv asemanător cu un touchpad
    • Retina display FullHD

  10. In principiu, bateria…

    Off: Exact inainte de acest articol, in Notification mi-a aparut un alt titlu, ceva legat de vulnerabilitatea iPhoneului…si parca despre un grafic. Nici pe iPod si nici pe PC nu am gasit acel articol… Cand selectez, de pe iPod, titlul acelui articol – nimic… O eroare? L-ai scos imediat?
    The thank you box

  11. Compatibile pt device-uri mai vechi, nu mia plăcut niciodată sa imi vând lucrurile dat fond faptu ca am un 3G de 32 gb, 3GS 16gb, 4G 16gb toate intr-o stare impecabila atat estetic cat si funcțională la care nu pot sa mai instalez multe aplicații care au inceput sa apară de la începutul anului, mentionez acum dețin un 5 16gb si asta pt ca intr-un fel sau altul am fost obligat pt a avea acces la noile aplicații!!!

  12. 1) Baterie de 1800-2100 mAh
    2)Alt proces pentru vopsirea benzilor laterale la i5
    3)Un display de 4.3
    4)O parte din libertatea Android-ului(asta pentru iOS)-lockscreen, widget-uri, etc.
    5)Implementarea NFC
    6)Bluetooth compatibil cu toate device-urile, nu numai iDevice-uri

  13. •Un ecran full Hd de 4,5 inch;
    •Mai multe culori disponibile;
    •Un blit mai bun;
    •O baterie de 2100-2300 mAh;
    •O capacitate de 16/32/64/128Gb;
    •Un Bluetooth compatibil cu orice device;
    •Poate si un măr luminos.

  14. as schimba bateria cu una care sa tina macar 5 zile, jucandu’ne pe el, in rest sunt multumit. n’ar fi rau un iphone transparent dar deja vb’im de altceva.

  15. iOS-ul pescurt! Mai personalizat…de ex: sa descarc tastaturi din appstore…. iOS-ul…ii cam boring fara jailbreak…cam functile care le poate face tweakurile din Cydia

  16. mai putine buguri dupa jaibreak sau tweak’urile instalate din cydia sa nu dea crash dar asta nu apple ar trebui sa faca, dar ar fi o imbunatatire. ca performanta si rapiditate apple progreseaza tare

  17. Sa imbunatateasca interfata sistemului ,si ar fi super sa putem downloada fara a face jailbreak……si sa rupa legatura cu itunes cand e vb sa transfer muzica si poze

  18. •Bateria 🙂
    •Ecran mai mare 4.3
    •Bluetooth compatibil cu alte telefoane
    •Claritatea pozelor
    •Siri mult mai performant si in romana
    •Sa aibă SbSettings
    Cam atât…dar pe viitor mă aștept la ceva holograma/laser keyboard si multe altele :))

  19. 1. baterie de capacitate mai mare
    2. difuzoare stereo
    3. bluetooth asa cum l-o facut mama lui 🙂
    4. un ecran de 4 inch calumea (mai lat si mai putin inalt)

  20. La iPhone nu prea as schimba multe lucruri, probabil o baterie care sa ofere o autonomie mai buna si Siri in romana dar in schimb mi-as dori ca iOS-ul sa aiba un fel de “File manager” integrat pentru ca atunci cand downloadezi fisiere prin Safari ti se cere in mod obligatoriu sa folosesti un program 3rd party pentru a-l deschide si practic nu le poti salva decat prin intermediul acelei aplicatii… ma gandeam la un fel de folder in home screen (gen Newsstand) in care se stocheaza orice fisier descarcat.

  21. Hardware: bateria si butonul. La fata benzile sus/jos sa fie putin mai inguste (odata cu disparitia butonului asta ar fi posibil).
    Software: un nou iOS, dar nou, nu tot aceeasi Marie cu alta palarie.

  22. Combinatia suprema ar fi sa implementeze in Appstore toate aplicatiile care apar in Cydia.
    Si atunci ne-am pis… pe Android.

    PS: parca si o baterie ar trebui, ca nu prea mai ajung acasa cu I5 deschis. Cred ca 1 zi de utilizare trebuie macar sa aibe orice telefon; adica 5-6 ore de mail, net, muzica, etc, nu jocuri nebune gen Real Racing 3 care pur si simplu dau foc telefonului.

  23. Eu vreau sa facă mâncare, sa vorbească îl locul meu, sa meargă la cumpărături, sa plătească el facturile din banii lui de buzunar, sa îl pot folosi pe post de umbrela , sa îl conectez la panoul de lumina si sa genereze electricitate pentru o luna. Hmmm, ce mai vreau de la iphone…hmmm, mda , sa arate ca un samsung..da’ nu mai bine îmi cumpăr samsung??? E grea treaba asta , mai ales pentru samsungistii de pe aici.
    Voi va auziti?? Display mai mare…ia-ti frate proiector cu tine dacă nu vezi ( acum câțiva ani mureati după telefoane mici, ac vreți plasme la urechi) , difuzorul nu se aude..mai spală-te in urechi, baterie mai mare.. Pai la cat îl butonezi, orice telefon tine puțin. Crezi ca 1100 are consum mare la baterie ??? Are funcție doar de vorbit si SMS, nu ‘nspe mii de aplicații care au nevoie de resurse. Tastatura laser..vise tata, vise .. Uitati-va mai departe la Galseava pi sier:))
    Mie îmi place iPhone – ul asa cum este 🙂

  24. Hardware: NFC, eliminarea butonului Home, difuzoare stereo, cip radio sa nu mai fiu nevoit sa ascult radio prin 3G, calitatea vopselei de pe aluminium lateral, panou solar sa prelungeasca durata de utilizare. Software: un iOS 3D

  25. Combinatia suprema ar fi sa implementeze in Appstore toate aplicatiile care apar in Cydia.
    Si atunci ne-am pis… pe Android.
    Si la baterie ceva si chiar ar fi suuuuuuper

  26. Ar trebui marita capacitatea bateriei, sa țină cel puțin o zi pentru mail si convorbiri telefonice.
    Dar opiniile noastre ajung sau folosesc cuiva?!

  27. o baterie mai buna si mai multa atentie la acceptarea aplicatiilor mai exact tepelor in app store.

    ce as schimba este la orange,vodafone sau cosmote. profita de popularitate si desi iphone-ul 5 are acelasi pret ca si iphone 4s la lansare ei cresc preturile…..

    cum sa fie iphone 5 16gb la abonament de 31 euro – 428 euro? sunt nebuni? – orange…

  28. Pentru ce atata asteptare cand iti poti lua de pe acum s4 sau htc one ?

    Eu ma intorc la iPhone doar daca refac total iOS-ul cei de la Apple … e prea monoton asa cum este .

  29. Bateria.sa fie de 2000 mAh , ar fi perfect , nu mutam satelitii cu el sau altceva.
    De NFC nu am nevoie.Difuzorul e bun , ecranul e splendid (dar poate sa mai indese cativa pixeli , concurenta ii cam bate).De accesorii nici nu mai vorbesc.Au niste casti super.
    Siri…Vorbim cu el engleza si asta e…
    Cam asta ar fi in principiu.
    Dar ei stiu mai bine…

  30. fiind constient ca nu are rost sa ma apuc sa insir ce vreau eu sa dispara sau sa apara la iphone , pentru ca nu v-a interesa pe nimeni , am sa spun decat , multeeeeeeeee

  31. Am i4s de 1 an si inca nu m-am obisnuit cu springboardul terminalului , isi pune iconitele cum vrea el , nu poti pune mai mult de n iconite intr-un folder . Ma dispera , o optiune bine venita ar fi aceea de a putea aranja iconitele: by use; by date; by name; by size; custom; etc . Macar un tweak in cydia. As prefera si un scroll macar in prima pagina a springboardului.
    Nu-mi place faptul ca de cate ori vreau sa descarc o aplicatie sau sa faca update cere parola (sa ceara parola doar odata , atunci cand deschizi appstore )
    Bateria inca nu a ajuns sa ma enerveze dar nu m-as supara sa tina mai mult.

  32. @os. Cu cat sunt mai multe optiuni cu atat te incurci mai tare. Mie mi se ios ul un sistem extrem de fiabil. Reuseste asta prin simplitate.

  33. 1. O baterie mai buna
    2. Diplay putin mai mare , de preferat 4.5 – 4.8 inch
    3. Camera imbunatatita , stablizator de imagine mult mai bun pe video si poze mai bune noaptea
    4. Bliţ mai puternic , cel putin ca la samsung S3
    5. Un iOS mai nou cu cateva widget-uri
    6. Doua difuzoare in loc de unul
    7. Un mar usor luminos placut pe spate
    8. 128 GB memorie interna sau chiar mai mult .