iOS 7 untethered jailbreak and interest in financing

  On Friday, I told you that a website aims to contribute to the development of the solution untethered jailbreak for iOS 7, asking users for them to donate money for its launch. The publication of the website almost immediately generated controversy in the community of users of the solutions jailbreak, because the creator Cydia, saurik, immediately attacked everything that the website represents, his statements more than likely contributing to the desire of some to donate money for the development of this solution jailbreak.

  In this idea, in the last days the website only managed to collect almost $3000 to motivate hackers to develop and launch a solution jailbreak. The amount is small and it will certainly not motivate anyone to work for several weeks on such a software, and this difficult start or the premise of a failure demonstrates 2 things. The first of them is related to saurik and his influence on iDevice owners, he recommends everyone not to donate money, the second one shows that users are not willing to donate money for software of this kind, mainly because the fact that it develops too hard and has too short a "life".

  Even if jailbreak solutions are not dead yet, at this rate they will disappear completely in a few years.

21 COMMENTS

  1. O mica gresala: stabilirea nu “stavilirea”.

    Ontopic:
    Ok… Acum se intelege ca foarte multi posesori de idevice cu JB vor doar “free”, nu prea sunt dispusi sa plateasca pentru asa ceva. Mie sincer nu mi-a placut JB, insa asta e doar parerea mea. Probabil are si lucrurile lui forte, insa mie imi lasa impresia ca il face un telefon ieftin si plin de briz-brizuri… Whateva…
    Fiecare face ce doreste cu idevice-ul lui. Sanatate

  2. Nustiu ce interes are Apple da odata cu displaritia jailbreaku-lui va disparea si dorinta de a mai achizitiona Iphone….E bun,e frumos dar cam va pierde din teren mult ca vorba aceea ,,Ce vine repede,repede dispare”,si ca o parere personala cu siguranta ca fara jailbreak ma voi orienta spre Android,care nu e asa de bon dar totusi acceptabil..

  3. Un iphone fara JB este un rahat de 2 bani parerea mea care sunt fan inrait al apple dar am obosit sa tot astept solutie de JB asa ca am sa-l dau dreq de ios si o sa-mi iau un android obosit dar cel putin nu ma astept la prea mult si mentionez ca am toate apps cumparate dar as vrea sincer jailbreack

  4. da ma ca milioanele de oameni care au cumparat 5S au luat ca va iesi jb pt ios7, nu? exact asa se va intimpla, vor scadea vinzarile de iphone odata cu disparitia jb, da, pe naiba, de aceea an de an cu fiecare model lansat acestea cresc si cistiga piete si operatori, iar modelul lansat nu are decit peste citeva luni jb, asta in caz daca mai are, iar durata de lansare a jb se mareste an de an:)) foarte logici sinteti toti cei care au comentat, incetati sa mai comparati propria opinie cu opinia maselor de milioane de cumparatori.

  5. Moare Jb se duce si iphonul la fel ,in câțiva ani androidu va domina complet piața telefoanelor Smart , asa k iphonu va deveni doAr un smartphone scump si fără prea mult interes , e tragic dar asta e adevarul vazut de mine fiecare are părerea lui .

  6. Ce prosti vorbesc unii in comenatari.Cica daca nu va mai fi JB iPhone-ul va pierde teren in fata competitorilor.Eu nu cred nimic din aceste lucruri.Am avut si eu JB pe telefon dar se poate si fara el.

  7. Jailbreak-ul, dupa parerea mea, este util. Este util pentru ca EXTINDE functionalitatea iOS-ului. Si ma pot folosi de iPhone-ul meu la maxim. Este problema mea, ca si cumparator, daca telefonul meu va deveni vulnerabil dupa efectuarea JB. Oamenii au dreptate cand spun ca fara JB iPhone este ca un Bugatti limitat la 100 km/h !! Desigur ca este un telefon excelent, nu degeaba majoritatea care citim acest blog detinem cel putin un produs Apple si stim cu totii ca este NET superior oricarui produs android sau windows, insa Apple au impus niste limite si asta este destul de frustrant. Probabil ca ei se gandesc la securitate, fluiditate etc ( desi chiar si cu JB iPhone se misca excelent) dar pierde mult in fata altor platforme. Sant convins ca daca ar renunta la limitarile astea, si un iPhone ar putea face fara sa fie spart, ce face un android…ar lua cel putin un sfert din utilizatorii samsung, de partea sa. E doar opinia mea.

  8. Eu unul insa fiu dezamagit daca solutiile de JB or sa dispara si desi am sa folosesc in continuare iPhone si alte produse Apple, am sa ma orientez si catre alte platforme. Cel mai probabil un Nokia cu wp. Apple trebuie sa stie ca PIATA DICTEAZA, nu ai cum sa fii Kim Jong si sa vinzi…Vinzi, dar unui segment limitat, din ce in ce mai mic. iPhone troneaza deocamdata in domeniul telefoanelor smart, insa evolutia nu inseamna numai fingerprint scan si 64 biti. Mai insemna si bucuria utilizatorului, la care se poate ajunge prin implementarea unor functii care sant de mult timp prezente in android sau chiar wp. De ce trebuie sa astept sa iasa un soft, catre al caror dezvoltatori am donat, care sa imi permita sa fac cu telefonul care imi place, ceea ce face unul cu galaxy s2 de vreo 4 ani ??? Cand pot foarte bine sa-i strig “eat my dust”…cu iPhone-ul meu pe care il schimb aproape anual si pe care platesc de fiecare data cate 7-800 de euro ??? Repet, la banii astia telefonul poate multe, arata perfect (dupa paretea mea) si se comporta ca atare…insa DE CE LIMITARI ???

  9. Cumpar iDevice-uri pentru ca imi plac indeajuns de mult, chiar si asa limitate, incat sa nu aleg samsung !! Am voie sa am o nemultumire nu ?

  10. pt cei cu telefoane care vad intr-un ios cu jailbreak brizbrizuri si-l fac ieftin.. ia cumparati-va un nokia cu lanterna la care nu puteti schimba tema sa simtiti ca aveti un telefon scump.
    libertatea de a te lasa sa pui muzica poze filme programe si alte chestii prin telefon nu-ti fac terminalul ieftin ce util.

  11. Zoane ai facut un sondaj sa vezi cati prefera ios cu jailbreak si cati fara jailbreak? Sunt curios ce ar iesi. Eu sincer aleg ios pt ca exista jailbreak si pot sa mai schimb o tema, sa instalez un gps moca fara sa dau 20 euro pe romania si tot asa. Limitarile nu stiu pe cati ii motiveaza, si cred ca cei care nu ii intereseaza cati bani dau pe aplicatii si sunt prea comozi cat sa instaleze vreo tema interesanta – gen paragon care mi-a placut f mult. In plus e senzatia de libertate si aste te face sa vrei mai degraba sa dai bani la apple decat sa simti ca stiu ei cum sa te oblige sa platesti la ei mereu

  12. un soft ok costa putin daca stai un pic si gandesti. eu igo l-am cumparat cu un prieten. am iesit la un pret decent. daca poti gasi un prieten care il are deja instalat ai rezolvat problema cu zero costuri.