The Samsung Galaxy S9 will be SMALLER than the Galaxy S8

The Samsung Galaxy S9 will be smaller than the Samsung Galaxy S8, with the Korean company preparing a huge change for its mobile phone fans around the world.

Samsung Galaxy S9 it will be smaller than the Samsung Galaxy S8, according to some information that appeared during this day, the new mobile phone will have smaller physical dimensions than the current model. This change made by the Korean company for the Samsung Galaxy S9 is based on a change made last year for the series and which will be respected now.

The Samsung Galaxy S9 will have a screen that covers more of the front panel, the upper and lower edges will be substantially reduced compared to the model currently sold on the market. Samsung does not want the Samsung Galaxy S9 screen to have a 21:9 aspect ratio, as most phones have now, but wants it to stay at 18.5:9, and this means that the dimensions of the phone will be smaller than the current model.

The reduction in size of the Samsung Galaxy S9 will be fully visible in terms of length, because the edges of the front panel will decrease, but the width will not increase in any way, theoretically. Those from Samsung want the Samsung Galaxy S9 to have the same 5.8-inch diagonal screen as its predecessor, so we won't see a change in the overall size of the new phone's screen.

The Samsung Galaxy S9 will be smaller than the Galaxy S8

The Samsung Galaxy S9 will not be much smaller than the Samsung Galaxy S9, and for the Samsung Galaxy S9 Plus there will be the same change compared to the model launched this year. The differences will not be big, but they will exist, and the entire front panel of the Samsung Galaxy S9 and Samsung Galaxy S9 Plus should be dominated by the screen in an attempt by the Koreans to differentiate themselves from the Chinese manufacturers.

The Samsung Galaxy S9 with such a change required a lot of work from the Korean company's engineers, but in the end I think they will do a very good job, worthy of a phone of this kind. Samsung Galaxy S9 will practically try to come up with something unique on the market, but it's hard to say what are all the compromises that will be made by the Koreans to fulfill their goals.

Samsung Galaxy S9 is to be presented at the beginning of next year, but for now there is no clear date, although the February - March period should be the one chosen by the Samsung company. The Samsung Galaxy S9 will also have a higher price than the current model, but that was to be expected, considering that it has to somehow keep up with the iPhone X.

Samsung Galaxy S9 mini s8

198 COMMENTS

  1. Dupa cum am zis si prima data acum cateva saptamani: Samsung a ascultat ce i-am zis! Sa termine cu marirea dispozitivului ca este rusinos

  2. Arata ca un produs intermediar adica intre s8 ce are ambele margini la fel de groase si s10 din 2019 ce nu va avea margine sus decat pt o portiune unde sa bage camera si senzorii

  3. Deci e cel mai asimetric produs al tuturor timpurilor…si va fi astfel si in 2018 se pare..
    din 4 margini, avem 3 margini diferite. Clar lumea ce are s8 nu va cumpara asa ceva…in mod normal S9 nu ar trebui cumparat in cantitati mai mari fata de s8

  4. De ce toată lumea face comparație cu IPhone X???Din teste reiese că iPhone x este mai lent decât Note 8,multi au probleme cu el de genul că la mai puțin de 0 grade touchscreen-ul nu mai functioneaza, apare o dungă verde pe ecran, iar ce ceea ce oferă prețul este exagerat. Aceasta este părerea mea si este confirmată de aproape toți oamenii

  5. au lansat 3 modele…eu asa stiu…8 8 plus si x
    Si nu inteleg reply tau la comentariul meu…nu are logica
    La mine era vorba de marirea dispozitivului..si tu vii cu nr de produse lansate

  6. ip x este f rapid…doar cu Ram si aplicatiile ce dupa un timp se reincarca…dar iphone are reincarcarea cea mai rapida..

  7. Doar cu un singur lucru sunt de acord, prețul. Și eu cred ca prețul este puțin exagerat pentru ce oferă. In rest este un telefon foarte bun și fără probleme, cel puțin in cazului meu.

  8. Tu măcar ai avut ocazia să folosesti un iphone x în viața de zi cu zi? Eu da și îți zic ca e praf la ram management.In rest telefonul e ok dar nu sunt impresionat. L-am returnat și mi-am luat un note 8.Acum e mult mai bine.Ram management-ul e de 10 ori mai bun și viteza e cam la fel. Camera este puțin mai bună pe iPhone dar este un telefon mult mai nou.

  9. Eu nu l-am returnat pentru asta. Era o zi în care erau -1 grad și eu eram afara cu telefonul in mana. Scriam un mail. Dintr-o o dată touchscreen-ul nu a mai funcționat. S-a oprit pur și simplu. Atunci am spus gata. Am facut plângere și Apple mi-a dat alt telefon pe care l-am vândut.

  10. ce intrebare e asta? eu am doua bucati, dintre care 1 o folosesc zilnic de la lansarea oficiala…nu ma intereseaza caramizile gen note 8…un telefon este un accesoriu si nu un compromis vestimentar..s-pen e useless pe o suprafata atat de mica

  11. margini cat china poate s8 note 8 are sus si jos…ai dreptate…
    ai nevoie de o margine, nu avem nevoie de o bucata de sticla…dar se vede ca de 5 ani nu ai mai folosit un device nou
    BTW, unde este acel senzor de amprenta in display S9????

  12. asta zic, sunt multi ce isi cumpara mercedes dar din cauza preturilor ce vin dupa cumparare ii fac sa renunte sa ia ceva mai ieftin ce ofera mai multe pe langa

  13. pai cand nu folosesti ipX si 8 plus probabil gasesti pe net problemele altora si le expui aici..
    Un om normal la creier,ce uraste Apple nu ar fi cumparat asa ceva…deci ori esti nebun, ori mincinos.

  14. nu prea ne intereseaza…pt ce sa tina aplicatiile deschise?!
    la noi cu cpu si ssd ultra rapide…e useless, la android este nevoie, ca ala cu timpul incetineste

  15. Și eu întâmpinam probleme cu atingerile accidentale pe 7S Edge. Acel ecran curbat reprezintă o tehnologie și un design moderne dar când vine vorba despre experiența de utilizare…cam lasă de dorit in unele cazuri. Ma refer la acele atingeri accidentale iar de multe ori, fără husa, îți aluneca din mâna. Cam asta a fost experiența mea, este posibil ca pe S8 sau N8 sa mai fi rezolvat din aceste probleme, sau poate nu, nu știu pentru ca nu am mai continuat cu Samsung.

  16. Așa experiențe proaste ai avut cu toate?! Eu sa fi trecut prin ce ai trecut tu, nu as mai fi luat absolut nici un produs de la Apple, nici măcar un cablu de date. Tu ori ești masochist, ori ai exagerat puțin.

  17. Au rezolvat cu S8 problema atingerilor accidentale, au introdus soft special
    S7 Edge este un smartphone cu carcasa de sticla la fel ca iX ul pe care îl deții, poate fi alunecos, dar e ușor de ținut în mana… Culmea te plângi de S7 Edge care aluneca și deții iX care e tot din sticla

  18. Mai citește o data ce am scris, “cel puțin in cazul meu”. Eu nu am spus ca acele probleme nu au existat, am spus ca in cazul meu eu nu am întâmpinat acele probleme. Nici cu frigul, nici cu dungi pe ecran, nici burn in, nici ecran albastru sau mai știu eu ce…Din punct de vedere hardware nu am absolut nici o problema. Pe la iOS mai e de lucrat câte ceva. Nu încerc sa iau apărarea Apple sau sa spun ca iPhone X este perfect dar acele probleme par a fi destul de izolate.

  19. Romana-engleza. Mai demult te-ai luat de mine ca nu scriu corect. Atunci scrie tu corect. Sa tine apkicagule deschise pentru un proiect. Atâta timp cât il ti la zi cu actualizările, merge ca in prima zi. De ce un s5 cu actualizările la zi nu are probleme?

  20. S5? Glumesti?
    Compari ipX cu S5?
    Ok m-ai pierdut,ramai cu IQ de pe aici
    Romana engleza dar macar e corect scris si fashion
    La tine “atata timp cat il ti..” il tii*
    “Sa tineapkicagule deschise…”
    Deci fa si tu o diferenta

  21. Apple pencil exista dar pe ipad…daca tu compari acuratetea si latenta pe o suprafata de 10”-13” cu note 8 de 6”…
    Ai probleme ,bine stai ca am dedus ca esti oficial nebun ce da banii pe produse ca sa sufere dupa aceea

  22. Cum se numeste softul samsung din s8 ce rezolva problema atingerilor?
    Georigca cam o are mica. Nu isi sustine declaratiile cu date. Sa nu mai vorbim ca el nici nu detine produsul in cauza

  23. Tocmai eu am incercat la inceputul anului s8
    Eu incerc destul de multe pt ca sunt pasionat si imi place sa stiu ca pastrez si am obiectele cele mai bune pt viata mea

  24. iPhone niciodată nu s-a putut personaliza ca un Android. Deci cine își ia iPhone pentru al putea personaliza, ori nu a avut iPhone, ori habar nu are cum funcționează iOS. Sau ambele variante. Tu din ce categorie faci parte?

  25. As vrea sa știu și eu dacă deții iPhone X, ca din comentariile tale reiese ca ai o experiența proasta cu el. Sau tu doar vorbești așa din auzite, doar de dragul de a scrie pe aici?

  26. Tu ai asteptat touchid in display eu de prin iulie-august stiam ca nu va veni asa cum nici in martie nu va veni. Ti-am zis si de ce.
    Note 9 are sansele cele mai mari

  27. Deși poate unii spun că S9 va avea un design inovator,nu mi se pare.Cel puțin când îl privești,pare neterminat.As fi preferat că porțiunea aia de sus sa fie o zona pentru camera,senzori iar restul spațiului un ecran aod cu informații gen ceas,semnal,baterie,notificări…Bine,observ că pe aici toată lumea îl compară deja cu iPhone x,și dacă e așa,sper macar că Samsung să îl facă mai puțin alunecos decât e iPhone x cu husa de piele aplicata.

  28. După răspunsul tău,îmi dau seama că nu știi ce înseamnă.Da ce să-i faci,când e vorba de iPhone,se pare că nimic din ce știm nu se aplica.

  29. Hai ca sa iti dau mura in gura
    “Proprietate a două puncte aparținând aceleiași figuri geometrice sau la două figuri diferite de a fi așezate la aceeași distanță de un plan, de o dreaptă sau de un punct”

  30. Iphone x e cel din stanga,marginile dreapta stanga si cea de jos sunt egale,decupajil e pus exact in mijlocul partii de sus deci e simetric si acolo,singura chestie asimetrica este atunci cand compari mijlocul marginii de sus cu cea de jos
    La s9 sunt 3 din 4 diferite
    Ok daca nu intelegi nu imi mai bat capul cu unul ca tine

  31. Am specificat, dar vad ca nu intelegi
    “singura chestie asimetrica este atunci cand compari mijlocul marginii (adica decupajul) de sus cu cea de jos ”

    ai beton in loc de creier
    Ok hai ciao…nu stau sa explic la toti copiii acuma

  32. Aici nu e vorba de Android. E vorba de faptul că am 6300 de lei pe un telefon caruia când am ieșit afară nu i-a mai merg touchscreen-ul. Și mai sunt multi alții cu probleme ăsta.. .. .. .

  33. Te am întrebat dacă iX îți aluneca din mana fără husa la fel ca S7 Edge
    E ciudat, te ai plâns ca S7 Edge e alunecos fără husa fiind un smartphone din sticla, dar iX e un smartphone tot din sticla (nu ai spus dacă e alunecos) pe care îl folosești cu husa de piele

  34. Nu e vb de nicio inovare pentru designul lui S9 ci o perfecționare a designului lui S8 mai degrabă
    Bara de sus adăpostește toți senzorii

  35. S7 Edge l-am folosit doar fără husa, de asta mi se părea foarte alunecos. iPhone X o fi și el alunecos fără husa dar in cazul meu nu am cum sa știu cât este de alunecos fata de S7 Edge deoarece nu l-am folosit un timp atât de îndelungat fără husa încât să-mi dau cu părerea.

  36. Ba din contra e un pas înainte spre un ecran complet bordeless, mare inovare va fii un smartphone cu panoul frontal complet un display și fără senzori frontali

  37. Ok,e un pas,dar arata aiurea.Macar de puneau în stânga și dreapta ecran care sa afișeze ora,semnalul,bateria,notificările..mAsa arata ciudat.

  38. In afara de bara de sus care conține camera frontala și senzorii, totul este un display + ca interfață va fi în stil S8… Ce e ciudat?

  39. Omul a spus că S7 edge ii aluneca uneori din mana(daca nu avea husa aplicata) dar iPhone x nu are problema asta,dar nu pentru că ar fi făcut Apple ceva magie cu sticla,cipentru că el folosește husa de piele…nici acum nu ai înțeles?Ok,îți explic :Samsung S7 edge este mai alunecos decât iPhone x care are aplicata o husa de piele!De ce așa?Pentru că e Apple.

  40. Ipocrizie!!!Când iPhone 7 tinea aplicațiile deschise mai bine decât androidele,erai tot spume pe aici…acum nu mai e nevoie sa le tina deschise în fundal?

  41. Mai bine dă-le sfaturi ălora de la Apple că au luat-o razna cu dimensiunile ecranelor, de la “perfectul” 3,5 inci, la “ecranul de bun simț” de 4 inci, și până la 5,7 inci (capac de oală), iar mai nou vei avea 6,5 inci (capac de cazan).

  42. Srb este cel mai bătrân dintre noi toți, dar are mintea cea mai tânără. Estimez ca are vreo 55-60 ani, dar are mintea unui puști de 12 ani.

  43. Dacă pagina asta de unde comentez se numea androiddevice.ro probabil vorbeam din experiența proprie. Așa in schimb ma rezum la experiența de la device-urile android ale colegilor pe care le butonez,nicidecum doar de pe YouTube. In schimb tu care nu ai absolut nici o treaba cu Apple si iOS …

  44. Ar fi interesant ca S9 să nu mai aibă senzori pe ecran, ci pe spate:
    – senzorul de proximitate poate fi eliminat dacă S9 învață să stingă ecranul când: stă oblic + are o conversație telefonică în curs + înțelege cum este ținut în mână (cu senzori pe margini).
    – camera foto frontală eliminată dacă pe spate ar avea un ecran mic pentru selfie-uri

  45. logic, iphone 7 avea A10…acuma cu A11…e si mai si…este EXCITARE, SENZATIE
    Da ipocrizie era daca iphone x avea tot A10…dar acum nu se mai pune cand imi deschide orice in secunda

  46. ti-am demonstrat ca tu esti ala…stai calm. Daca erai destept puteai trage concluzia cati ani am, cu o eroare de maxim 2-3 ani…dar nu esti omul potrivit.

  47. chiar nu m-as mira chiar tu sa fi fost unul in 2007-2010 sa fi zis ca 3.5″ este dimensiunea perfecta…de ce zic asta? pt ca Apple NICIODATA nu a spus asta
    La apple avem display si de 10.5″ si de 13″ si de 27″ …tu vezi ca ai probleme mari….display de 17″ existau inainte sa faca Apple pe cel de 3.5″
    Cu istoria esti 0, cu tehnologia 0, cu banii 0..esti la azil si ti se da dreptul la net sa stai pe aici pana te supara cineva si te retragi ca esti sensibil

  48. Te rog frumos nu mai comenta degeaba pentru ca se vede ca esti doar un copil frustrat care habar nu are și oricum tu nici nu ai atins vreun iPhone x. Se vede ca esti copil dupa modul cum scrii. ?

  49. Am înțeles din prima, dar hai sa o luam astfel :
    “Ma refer la acele atingeri accidentale iar de multe ori, fără husa, îți aluneca din mâna.”

    “S7 Edge este un smartphone cu carcasa de sticla la fel ca iX ul pe care îl deții, poate fi alunecos, dar e ușor de ținut în mana… Culmea te plângi de S7 Edge care aluneca și deții iX care e tot din sticla”

    “Pai iPhone X îl țin intr-o husa de piele, deci nu am aceste probleme.”
    Acum înțelegi de ce am avut discuția asta? Sau trebuie sa explic?

  50. te rog demonstreaza-mi ca mint si ca Apple a spus acel lucru..daca nu poti, te alaturi userului georgica la categoria cei mai mincinosi si penibili oameni de aici. Eu vorbesc din istorie si date clare…tu scrii aberatii ce nu au nicio legatura cu subiectul…La modul in care tu scrii, esti si analfabet

  51. Nu poți sa ști tu ca nu am nicio treaba cu ios, pentru ca personal nici nu ma cunoști…. Am dedus acest lucru din slaba ta cunoaștere despre android
    În schimb eu dacă am comentat ceva, am susținut cu argumente logice, nu cu troleli jalnice, mai ales ca în acesta clipa multe din comentariile mele nu sunt aprobate

  52. Ok, de ignorat te pot ignora mult și bine, dar asta nu înseamnă că nu o sa comentez la atacurile tale
    Dacă ma mai jignești și ataci în continuare, fi sigur ca o sa fac la fel…. Întreci limita foarte tare
    Ți am răspuns la comentariile cu acuzele respective, DAR NU AU FOST APROBATE

  53. da si partea de jos nu este identica cu niciuna…
    marginile laterale arata intr-un fel…cea de jos arata altfel, cea de sus altfel…O CIORBA…pur si simplu arata ca samsung nu are idei
    Se va vinde si mai slab fata de s8

  54. Nici nu am spus vreodată că Apple a zis ceva. Voi, fanaticii fără creier spuneați că ecranul de 3.5 inci este perfect pentru că îl puteți folosi cu o singură mână.

    Ce a spus Steve Jobs, și s-a înșelat amarnic: “no one’s going to buy’ a big phone” ????

    Cât despre diferitele mărimi de display, tu ești prea prostuț ca să îți dai seama că eu discutam despre ecranele de smartphone-uri. Hai, fugi la nani..

  55. Du-te și plimbă-te… Samsung dă bătaie la curuțul lui Apple când e vorba de design.
    Nu uita de cocoașa aia de baterie pentru iPhone 5, de marginile uriașe la iPhone 3, 4, 5
    6, 7, 8.
    Practic, toate iPhone-urile au avut margini grosolane, iar abia ultimul a venit mai bine construit, iar tu nu vezi mizeria perpetuată de Apple atâția ani, și arunci cu gunoi într-un design de S9 care este la ani lumină înaintea iPhone-ului.

  56. Analfabet :))))) Măcar știi fără să cauți pe google, câte nuclee are procesorul al iPhone x? Pun pariu ca nu.Pentru ca esti doar un mincinos. Și să știi că nu conteaza datele și experienta utilizatorului.

  57. Păi la tine e simplu,tu folosești telefonul doar că sa deschizi aplicația idevice.Insa oamenii care au avut iPhone și care sunt obișnuiți cu felul în care gestiona iOS memoria,observa și reclama modul rușinos în care X-ul da chix când e vorba sa țină pasul.

  58. ce cocoasa? vorbesti de un accesoriu pt iphone?
    vorbim de un design clasic de smartphone? ok margini groase, dar nu deranja pe nimeni, era totul simetric frumos…
    S9 e clar ca se trage de el doar in lipsa de idei ..pur si simplu este disperare la samsung ca sa vanda..daca nu marginea de jos…practic vin cu ceva nou ? inafara de interne cat de cat…
    RUSINE SAMSUNG SI UTILIZATORILOR sai ce AU GURA MARE DAR NICI EI NU CUMPARA !

  59. hahah eu stiam …cum sa nu stiu, am stiut cu 4 luni inainte
    Tu nu credeai, tu erai ala care inca sperai..si dadeai comentarii pe aici ca un bebelush ca poate avem o surpriza etc…exact ca acum in cazul S9…serios..chiar esti un pampalau ce spera la ceva imposibil

  60. hahah buna asta
    Nimeni nu are nevoie de asta…orice aplicatie este deschisa instant dupa cum am mai zis…dar iar arati ca nu stii sa citesti, sa intelegi

  61. hmm acuma minti ca m-ai si vazut in realitate…bravo.
    Nu, sunt perfect, musculatura, fara extra greutate, fara grasime…
    Probabil te uitai in oglinda cand mi-ai dat reply acela

  62. voi fanaticii …sunt sigur ca tu erai printre ei la vremea aceea…acuma ai intors armele…esti genul din moment ce ai dat bir cu fugitii
    “Cât despre diferitele mărimi de display, tu ești prea prostuț ca să îți dai seama că eu discutam despre ecranele de smartphone-uri. ”
    te rog sa imi arati unde ai specificat asta ! In tribunal nu trebuie sa existe spatiu de interpretari..Deci legal eu am dreptate, tu doar arunci cu niste cuvinte

  63. Și eu am folosit cam 2 ani Samsung. Și niciodată nu am spus ca Android de pe Pixel este de rahat, pentru ca nu am folosit. Când am vorbit despre probleme Android mereu m-am referit la Samsung, la dispozitivele pe care eu le-am avut și strict la experiența mea personală. Nu am spus despre alt producător ca este de rahat doar pentru ca am văzut eu pe YouTube ca sunt unii pe acolo care se plâng. Eu ma rezum fix la experiențele mele personale și fix la produsele pe care le-am deținut sau le dețin in momentul de fata.

  64. Ce sa zic, este experiența ta personală si o respect. Fostul S7 Edge a rămas in casa și l-am comparat cu actualul iPhone X. Concluzia mea: iPhone X este cu mult peste S7 Edge la ecran, la camera, la baterie și la experiența de utilizare.

  65. Evident,continui sa fii un dobitoc.Am inteles ca tu ti-ai pierdut virginitatea doar multumita banilor,am inteles ca femeia aia sta cu tine doar pentru ca ai bani si ii mai permiti sa scrie si ea articole pe aici(crede-ma,se vede cand articolele sunt scrise de alta persoana),dar esti intr-o eroare daca tu creze ca poti cumpara o familie.Sa recapitulam,ceea ce ai tu nu e o familie,dar am banuiala ca ai timp sa iti intemeiezi una.

  66. Stiu ca iphone X deschide aproape instant orice aplicatie,eu ma refeream la faptul ca nu le tine deschise in ram(stai linistit,stiu ca in utilizarea cotidiana nu este nici o problema,dar ma refeream strict la testele facute special pentru a testa chestia asta,si doar pentru ca atunci cand telefoanele android aveau problema asta,se facea mare caz,se folosea aproape in fiecare articol cuvantul “umileste”…).Intelegi?

  67. Si tu stai calm ca doar nu ai luat o fata de pe strada si ai dus-o in parc. Calm si la tine au fost bani inclusi doar ca esti retard si iti e rusine

  68. Păi și celelalte modele de top care rulează android își fac treabă impecabil zi de zi,dar asta nu v-am oprit sa le faceți cu ou și cu oțet pe aici(eu strict la chestia asta m-am referit.).

  69. “dar parca ai crescut cam prost.”
    deci de unde stii cum am crescut in inaltime daca nu ma cunosti personal..
    off am eroare la iphone x si nu ma lasa sa tastez “visan e un prrost” si apare doar cu xxx pacat.

  70. 1. Faptul ca ție nu-ți place design-ul nu înseamnă ca iPhone X este de rahat așa cum spui tu. Fiecare cu gusturile lui. Și tu poate ești frumos pentru iubita, soția ta iar pentru restul femeilor ești cel mai urat bărbat.
    2. Display-ul este inclusiv peste cel al Note 8, așa ca nu nici nu mai are rost comparația cu modele mai inferioare.
    3. Mai urmărește teste cu camera iPhone X, este peste cea a Note 8. Comparația cu modele inferioare nu are rost. Singurul dispozitiv care face poze mai bune ca iPhone X, dar nu in toate cazurile, este Pixel. Iar dacă ți se pare ca pozele iPhone X ies prea saturate, atunci intra in setările Camera și dezactivează HDR, care vine activat. Așa ai mai mult control manual.
    4. Daca Background App Refresh este activat, problema este rezolvată.

    Deci probleme tale sunt doar imaginare. Este de înțeles din moment ce tu nu deții iPhone X dar ne spui cât de prost este. Una este sa intri in magazin sa te joci cu el, iar alta este să-l folosești zilnic ca dispozitiv principal. Spui ca nu deții iPhone X dar ești mereu in contact cu produsele Apple. Și eu când trec pe lângă multe parcări sunt in contact cu multe mărci, Bentley, Ferrari, Lamborghini, Maserati…asta nu înseamnă ca pot sa fac și review-uri la aceste produse.

  71. Înțeleg, eu ma rezum nu numai la experientele mele cu propriile device-uri, dar și din ce mai testez + informare serioasa…. Unde ma depășește nu ma bag

  72. In primul rand am spus ca la m testat in magazin și la câțiva prieteni (Câteva zile)
    1. Nu am spus ca e de rahat design ul, iX este după părerea mea un dispozitiv urat, a crescut grosimea la iX, Apple putea introduce foarte frumos camera în carcasa sau măcar puțin în afara, restul ai dreptate
    2. Display ul nu este peste cel al lui N8, mai ales ca iX prezintă distorsiuni de culoare din părți + N8 are cel mai mare control pentru display (culori, temperatura, balans alb) fata de iX
    3. La m testat cu S7 Edge și S8 și era peste S7 Edge, dar nu în totalitate peste S8, tehnologia dual pixel Samsung își spune cuvântul la focalizare, detalii, lumina scăzută, am spus de ce nu ma impresionat camera lui iX in comentariul de deasupra
    4. Urmează sa fie testat
    Problemele mele nu sunt imaginare după cum vezi asta e strict părerea mea am testa iX la categoriile clasic unde le testează toată lumea + am spus ca nu ma inpresionat nimic asa ca e logic sa nu bufnesc bani pe nimic

  73. E ok dacă ție nu îți place, dar la ecranul Dual Edge nu ai ce sa ii mai faci în afara de eliminarea marginilor sau crearea unui display Dual Edge complet bordeless

  74. Sarac ești tu cu duhul iar asta nu mai este un mister nici macar pentru tine.Daca ai avea un IQ așa cum te lauzi,ai înțelege că iPhone x nu e neapărat miezul din cozonac pentru toată lumea și că ,deși e un telefon scump,unii nu și-l achiziționează din alte motive(sunt iubitori de android,sunt minți libere,poate chiar nu îl găsesc pe piata că să îl cumpere[ăștia din urmă vor avea probleme și mai mari in a-l achiziționa,pt că deși cererea e colosala, Apple a redus comenzile de componente{wtf,cineva minte grosolan aici}]).

  75. atunci trebuia sa te exprimi astfel “…parca ai crescut cam prost din punct de vedere al comportamentului” sau “comportamentul tau lasa de dorit” etc
    In tribunal nu este loc de interpretari. Ma retrag nu am timp sa invat infantilii, pt ca sunt prea multi

  76. ok,, se vede cand sunt la subiect si nu ai ce replica sa imi dai, te iei dupa mine ca un papagal si ataci cu propriile mele vorbe…sarac cu duhul IQ etc…
    Da logic, ca reduci, nu are rost…in caz de ceva,le cresti iar…dar un angajat sarac nu are de unde sa stie sa ia astfel de decizii
    Ma retrag nu am timp sa invat infantilii, pt ca sunt prea multi

  77. Bogatule,eu vorbesc din prisma utilizatorului,ce imi pasa mie ca le scade lor profitul daca sunt obligati sa repare un defect de fabricatie?Bateriile erau cu defect,e normal sa le schimbe,nu sa faca terminalele inutilizabile de la un anumit punct.Sunt propriul meu angajat,cat de bagat sau de sarac,depinde doar de mine.

  78. tot tu? serios nu ai alte treburi de facut? …acum cateva luni de zile erai angajat acuma esti propriul tau angajat…la fel si cu leasing’ul …candva zici ceva si dupa un timp altceva…vezi ca te incurci in propriile minciuni
    Daca mai ai de zis ceva la subiectul arocolului ok, daca nu mai bine te abtii ca am reusit sa depasim 100 comentarii la articol, deci eu mi-am luat yacht’ul

  79. Zaone,iar ai dat drumul caini?De cate ori cineva iti da replica la comentarii si nu mai stii ce sa zici,blochezi postarea comentariilor.Rusinica.