iOS 8.0.1 was released by Apple!

UPDATE: DO NOT INSTALL iOS 8.0.1 yet on terminals with SIM cards! Details found in this article.

UPDATE 2iOS 8.0.1 has been withdrawn, the release of iOS 8.0.2 follows.

  I told you yesterday that iOS 8.0.1 is being prepared for release by the Apple company and this evening it is available for everyone iPhone, iPad and iPod Touch. Below you have a changelog provided yesterday by the people who provided information regarding its testing by Apple's partners, these being the main changes prepared by Apple.

  The update comes just a week after the official launch of iOS 8 for iPhone, iPad and iPod Touch, the Apple company mainly wanting to solve a problem of the HealthKit system. Separated:

  • Apple solves some problems of third-party applications;
  • problems regarding accessing the photo album by certain applications;
  • improves the functionality of the Reachability system;
  • solve a problem that generates abnormal data traffic when receiving SMS/MMS;
  • solve a problem of ringtones that were not loaded from iCloud backup;
  • fix a bug that prevents uploading files and videos through Safari.

iOS 8.0.1 can be installed via iTunes or OTA Update system.

 

17 COMMENTS

  1. am iphone 5s , imi era conectat la calc , s-a deschis itunes , m-a intrebat daca vreau sa fac update la ios 8 , am dat accept , s-a downloadat a inceput sa se instaleze , si cand era pe la 85% , a aparut error , akuma imi apare la itunes the iphone software update server could not be contacted , iphone-u e cu ecranu negru si iconita de la itunes 🙁

  2. Ba da chiar nu v-ati prins ca prin blocarea aplicatiei phone si a touch ID-ului de fapt au rezolvat problema care va streseaza atat de tare… BATERIA!!! Chiar duceti lipsa de o banala priza sa-l mai si incarcati din cand in cand? Chiar vreti un telefon care sa-l incarcati odata pe saptamana sau chiar pe luna daca se poate si in rest sa stea cu disply-ul aprins nonstop?

  3. Intra-adevar sunt unele iPhone-uri care le incarca cu cabluri, incarcatoare auto sau de casa de la chinezi sau din targ la 2 lei si dupa se plang de problema bateriei care se duce vazand cu ochii, oare din ce cauza ???
    Eu incarc telefonul numai cu incarcatorul original si nu il las niciodata la incarcat peste noapte, cu toate ca soft-ul sursei din telefon nu e de 3310 si nu ar fi probleme.

  4. […]   iOS 8.0.1 a fost lansat cu o zi si jumatate in urma in urma de catre compania Apple lasand multe iPhone 6 si iPhone 6 Plus FARA SEMNAL si Touch ID, asa ca iOS 8.0.2 a fost lansat in cursul acestei dimineti. In aceasta situatie, va pun la dispozitie toate ipsw-urile pentru iPhone, iPad si iPod Touch in vederea utilizarii pentru a instala iOS 8.0.2 pe iDevice-urile voastre, metoda shift + Update din iTunes fiind cea mai simpla si mai indicata pentru a pastra datele intacte. […]

  5. […]   iOS 8.0.1 a fost lansat cu o zi si jumatate in urma in urma de catre compania Apple lasand multe iPhone 6 si iPhone 6 Plus FARA SEMNAL si Touch ID, asa ca iOS 8.0.2 a fost lansat in cursul acestei dimineti. In aceasta situatie, va pun la dispozitie toate ipsw-urile pentru iPhone, iPad si iPod Touch in vederea utilizarii pentru a instala iOS 8.0.2 pe iDevice-urile voastre, metoda shift + Update din iTunes fiind cea mai simpla si mai indicata pentru a pastra datele intacte. […]