Video: iPhone 4 vs iPhone 4S benchmarks

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8C7g4hlXQEI[/youtube]

    The iPhone 4S is equipped with a dual-core processor of approximately 800 MHz, 512 MB RAM and a dual-core graphics chip, and in synthetic tests the differences between the performances of the two devices cannot be adequately measured. Even so, those from PhoneArena they ran a series of tests to highlight how much processing power is hidden behind the new iPhone 4S, but it is not really that useful at all times. Not all games from the App Store will run faster and better on an iPhone 4S because most of them were designed for the iPhone 4 terminal hardware.

    When we talk about universal games that also run on the iPad 2, things change because they load faster, sometimes they run better and if we're lucky, they also have better graphics. For now, the above tests reveal very little about the real performance difference between the two devices.

13 COMMENTS

  1. zaone mi se pare mie sau tu cam urmaresti in articolele tale sa subliniezi “superioritatea neta” a lui 4S fata de 4 (nu inteleg de ce, zici ca te plateste apple sa faci reclama la 4S :D).. nu exista asa ceva, 4S e mai bun, dar nu cu mult, iphone 4 il urmeaza indeaproape

  2. Pune mana pe ambele si discutam dupa, serios. Asa spun si eu ca iPhone 4S e mai rapid decat Samsung Galaxy Nexus, dar nexus il urmeaza indeaproape.

  3. pai nici nu ai cum sa spui asta, Galaxy e mai rapid dpdv hardware decat 4S, diferenta neta (pt ca e neta in cazul asta) in favoarea 4S-ului o face OS-ul insa 😛

  4. Cum dracu il urmeaza indeaproape daca are procesor dualcore ?

    Unii dintre voi nu trebuie sa fiti frustrati ca nu aveti 4S si pentru asta nu trebuie sa aruncati cu lãturi in el . Este MULT mai rapid decat iPhone4 . Dar pentru asta e nevoie sa le aveti in mana pe ambele , nu sa vorbiti avioane in necunostiinta de cauza .

  5. ma gindesc ca e mai rapid,doar nu au stat un an si doar ca sa scoata aceeas chestie…au avut de facut optimizari pe el si de lucrat la soft

  6. Ei au stat atata dupa siri oamnei buni,nimic altceva,nu a fost gata si de aia au amanat lansarea.nu pt optimizari si altele.aveau prea multe pe cap cu siri ala si au pastrat traditia;),la anu va fi o revolutie din nou:)

  7. asta cu diferentele sunt mari e relativa … daca te iei dupa banchmark-uri care oricum nu le folosesti in viata de zi cu zi, da or fi … dar per total in real life iPhone 4 se misca bine pe iOS 5 care face ca iPhone 4S sa nu fie mult peste din punct de vedere al experientei … daca ejti maniac pe benchmark-uri, normal ca iti treb 4S … dar daca ejti a normal user, diferentele sunt nesemnificative … marele salt a fost de la 3GS la iPhone 4 … acolo diferentele sunt altele …

  8. ramane de vazut daca va creste diferenta experientei pe cele 2 terminale in viitor … superioritatea lui 4S e incontestabila, dar iOS 5 diminueaza oarecum aceasta superioritate prin simplul fapt ca “it just works” … drept dovada ca se misca fara probleme si pe 3GS … cand vom folosi telefonul pt benchmark-uri, atunci va fi o problema :))))

  9. @KFF: nu arunca nimeni cu laturi in 4S, voi vad ca incercati sa il ridicati in slavi cand chiar nu este cazul, orice om cu capul pe umeri vede asta.
    4S e mai bun decat 4 corect, dar diferenta dintre cele 2 device-uri nu e deloc atat de mare precum vreti voi sa o faceti (in mod inexplicabil cum am mai zis)

  10. Multi din noi sunt frustrati ca au dat o caruta de bani desi nu dispuneai de ei probabil imprumutari au vandut jumate din casa sau abonament de 100 euro pe 2 ani pt un 4s si akm trebuie sa-si justifice “investitia” uitand de unde a plecat incepe si se lauda ai baga in pamant celelalte terminale “i4” akm 4s e cel mai tare din lume, iphone 4 e praf muci, desi avea orgasm cand isi luase i4. Involuntar iti aperi valoarea pentru-ca s-au facut sacrificii pt el si trebuie aparat si aruncat cu noroi in restul. Desigur ca nu aplica tuturor, de ex zaone are aici o misiune scopul lui este sa ne arate niste rezultate, a cumparat un 4s pentru-ca lui ii trebuie nu ca sa rada de vecinu ca a ramas cu i4

  11. Si the dog si Cosmin Razvan au punctat bine. E firesc sa fie un salt, nu contesta nimeni asta, dar, Zaone, demonstreaza-ne , tata, prin cateva filmulete video diferenta (substantiala) intre ele. Ne-ai tot zis ca nu ai alta cartela sa bagi in i4 (mi se pare pueril motivul, chemi un prieten pe la tine,etc… s-ar oferi cateva sute din cei care citesc articolele de pe site, in 10 minute sa te ajute cu asta). Eu nu contest nimic din ce ziceti voi, cei care aveti ambele terminale…imi doresc sa vad odata acele diferente…numai teste sintetice sau (cum e si in videoclip) ne aratati cum merge policele pe springboard. Deci teste inseamna cam asa, pentru mine: acelasi sistem de operare, fara jailbreak, intri in diverse aplicatii, jocuri, si mai ales pe internet, ii dai diverse comenzi lui nea siri, il intrebi mai multe chestii (deci si sonor la video), il chinui vreo 5-6 minute (si aduni cam toate doleantele cititorilor-legat de teste), intri in mai multe aplicatii, etc (cred ca tu stii mai bine cum sa-l faci), autonomie baterie (stiu ca ai mai scris despre asta, dar intr-un articol separat), plusuri si minusuri, etc.