Netflix : annonce incroyable avec une décision qui a stupéfié le monde entier

Netflix Plus

Netflix este in centrul unui anunt incredibil, cea mai mare platforma de streaming video la cerere, cu peste 200 de milioane de abonati in toata lumea, fiind vizata de o serie de informatii care au surprins lumea. Mai exact, se pare ca Netflix ar fi in plin proces de testare a unui nou tip de serviciu numit N-Plus, unul care ar oferi acces la lumea din spatele filmelor si serialelor pe care compania le finanteaza pentru a le oferi pentru toti abonatii.

Netflix a gandit N-Plus ca un tip de serviciu separat de platforma de streaming video la cerere prin care sa le ofere abonatilor sansa de a vedea cum arata din umbra producatia unui film, sau serial. Aparent cei de la Netflix au inceput sa intrebe abonatii din intreaga lume in legatura cu acest nou serviciu, si se pare ca el ar urma sa fie oferit separat de platforma de streaming in sine, astfel ca e posibil sa necesite si un abonament separat pentru a fi accesat.

Netflix : annonce incroyable avec une décision qui a stupéfié le monde entier

Netflix le-a oferit abonatilor, in chestionarul sau, si cateva sugestii cu privire la ceea ce ar trebui sa ofere in cadrul N-Plus, astfel ca de acolo vin si informatiile cu privire la noutati. Unele spun ca Netflix ar putea oferi playlist-uri cu melodiile care apar in filmele si serialele sale, altele ca ar fi vorba despre materiale video de la filmarile realizate pentru productii, sau pentru cei interesati ar putea exista si optiunea de a face playlist-uri cu filmele si serialele favorite.

Netflix ar putea oferi si posibilitatea ca unii dintre abonati sa afle informatii despre productii inainte ca filmarile sa inceapa, si sa influenteze modul in care se desfasoara acestea. Aici am vorbi despre ceva extrem de interesant pentru abonatii celor de la Netflix, si daca s-ar oferi asa ceva, atunci am vorbi despre o premiera foarte importanta care ar putea schimba in totalitate modul in care sunt facute filmele si serialele lansate de catre platformele de acest gen.

Netflix deocamdata doar ii intreaba pe abonatii din diverse zone de pe glob in legatura cu ceea ce ar vrea sa faca, insa nu stim sigur si daca va pune ceva in aplicare pana la urma.