Donatii

[is_not_paid]


[/is_not_paid]

Inregistrarea de UDID-uri se face NUMAI pentru Donatie Acces 10! Inregistrarea de UDID este un BONUS oferit la acesta donatie si se acorda PE LANGA beneficiile deja existente. – 8 disponibile

[register_form]

Optiunile donatiilor sunt disponibile doar in cazul finalizarii unei plati, inregistrarea fara plata neoferindu-va beneficiile unui utilizator inregistrat. Daca nu urmati complet procedura de plata, username-ul vostru va fi inregistrat temporar fara beneficii si va trebui sa va logati in el pentru a finaliza plata si  activa toate beneficiile unui membru inregistrat!

 

iDevice.ro este cea mai mare comunitate a utilizatorilor de iDevice-uri din Romania, fiind accesat zilnic de catre aproape 20.000 de persoane care citesc cele mai noi informatii despre compania Apple, MacBook-uri, iPhone-uri, tablete iPad, sistemul de operare iOS, solutii de jailbreak, ori tweak-uri si aplicatii disponibile in Cydia. In incercarea de a va oferi mai multe beneficii in timpul navigarii, iDevice.ro va cere sa sustineti comunitatea, sa deveniti membri inregistrati ai ei si in schimb sa primiti o serie de beneficii de care vizitatorii normali nu vor avea parte.

De 3 ani de zile iDevice.ro este o parte integrata a vietilor voastre, iar sustinerea oferita prin intermediul acestui sistem ii va da posibilitatea de a evolua si de a va oferi continut tot mai bun si beneficii cat mai mari. De 3 ani de zile eu(zaone) incerc sa va ajut, sa va raspund la intrebari in limitele posibilitatilor si va ofer cele mai noi informatii din domeniul tech, iar in momentul de fata va cer ajutorul pentru a va oferi si mai mult, de a va scuti de bannerele publicitare, de a va oferi cateva functii importante, totul pentru a duce iDevice.ro la urmatorul nivel, iar acest lucru poate fi realizat numai prin sustinerea voastra.

Un membru inregistrat al iDevice.ro primeste un schimbul unei donatii lunare urmatoarele beneficii:

  1. acces la modulul chat(implementat);
  2. eliminarea tuturor bannerelor publicitare din interfata desktop si mobila a blogului(implementat);
  3. eliminarea tuturor bannerelor publicitare din interfata forumului(implementat);¹
  4. marcarea speciala a utilizatorului pe forum(VIP);¹(implementat);¹
  5. posibilitatea de a isi proteja nickname-ul(implementat);
  6. posibilitatea de a isi asocia un link cu nickname-ul de pe care comenteaza(implementat);
  7. protejare impotriva moderarii(implementat);²
  8. posibilitatea de a citi articole premium scrise special pentru aceasta categorie de cititori(implementat);
  9. posibilitatea de a participa la viitoarele concursuri organizate special pentru aceasta categorie de cititori.

Acest sistem de donatii a fost conceput in ideea de a ajuta iDevice.ro sa isi continue activitatea, iar donatiile facute de voi sunt importante si in schimbul lor primiti toate beneficiile listate mai sus.

Vizualizati aceasta pagina in landscape mode(cu ecranul intors intr-o parte) pentru a accesa butoanele de inregistrare ale donatiilor.

Toate platile sunt inregistrate prin intermediul serviciului PayPal la care trebuie sa aveti un cont si un card atasat. Puteti inregistra un cont Paypal in doar doua minute, incluzand aici si atasarea cardului. iDevice.ro nu proceseaza platile in niciun fel, acest sistem inregistrandu-va doar un cont de utilizator pe blog si directionandu-va catre Paypal pentru plata. Deocamdata Paypal este singura metoda de plata, insa in viitor luam in calcul includerea altora. Pentru orice fel de probleme va rog sa ma contactati la office@idevice.ro!

Pentru a beneficia de toate functiile oferite de acest sistem, trebuie sa fiti in mod constant inregistrati pe website. Pe versiunea desktop aveti in partea dreapta jos a website-ului un chenar numit Log in Utilizatori. Apasand pe butonul Log In veti fi directionati catre pagina in care va puteti loga, insa nu uitati sa bifati butonul Remember Me pentru a fi constant logati pe website cand il accesati.

Pe versiunea Desktop va puteti loga folosind butonul din dreapta logo-ului iDevice.ro.

¹ Trebuie furnizat email-ul de inregistrare pe forum si username-ul pentru eliminarea bannerelor publicitare din acel mediu, procesul nu este inregistrat automat.

² Protectia impotriva moderarii implica publicarea de comentarii de bun simt. Daca utilizatorul foloseste un limbaj licentios impotriva utilizatorilor sau a moderatorului, ori publica link-uri neadecvate/ce fac directionare catre website-uri cu continut ilicit/pornografic/nepotrivit, utilizatorul risca stergerea comentariilor si in final suspendarea contului, plus eventuala restituire a unei parti din plata corespunzatoare cu valoarea ramasa pana la finalul unei luni.

Daca nu doriti sa folositi vreuna dintre metodele de plata de mai sus, puteti dona catre iDevice.ro folosind butonul de mai jos.