untrackerd 0.3 disponibil in Cydia

Untrackerd este primul tweak din Cydia care blocheaza posibilitatea iOS-ului de a mai inregistra datele privind locatiile prin care circula posesorii de iDevices. Tweak-ul este facut de Ryan Petrich si este disponibil de cateva zile in Cydia insa aseara a fost actualizat la versiunea 0.3 care aduce cu ea o noutate destul de importanta. Ryan Petrich a reusit sa modifice tweak-ul astfel incat acesta sa stearga vechile loguri cu datele privind locatiile noastre dar a reusit sa faca si un sistem care sa micsoreze spatiul ocupat de baza de date cat logurile sunt salvate.

Aceasta este singura metoda simpla de a rezolva problema salvarii locatiilor noastre si Ryan Petrich sustine ca ea necesita foarte putine resurse pentru a functiona. Untrackerd este disponibil gratuit in Cydia.

7 COMENTARII

  1. Sa fiti foarte atenti cu aplicatia aceasta deoarece am avut probleme cu temperatura iphone-ului. Iesea brusc din aplicatii si imi aparea un mesaj de avertizare: ” Detecting temperature…Ok”.
    N-am stiut ce are si m-am documentat de pe net. Se pare ca aplicatia aceasta este vinovata. Am dezinstalat-o si nu mai imi apare mesajul respectiv.