Tutorial: Untethered jailbreak pentru orice iPhone, iPad si iPod Touch pe iOS 5.1.1 folosind redsn0w(Windows, Mac)

  Acum cateva ore cei de la Dev Team au lansat o noua versiune a redsn0w care ne permite sa facem untethered jailbreak pentru orice iPhone, iPad si iPod Touch pe iOS 5.1.1 folosind exploit-ul disponibil deja prin Absinthe 2.0. Noua versiune a programului nu aduce lucruri noi pentru cei care au facut deja jailbreak, aceasta fiind doar o simpla alternativa pentru Absinthe 2.0. Daca ati facut deja jailbreak nu aveti motive pentru a relua procesul doar in ideea de a folosi redsn0w.

  Tutorialul pleaca de la premisa ca aveti iOS 5.1.1 instalat in propriul iDevice. Tutorialul functioneaza cu orice iDevice-uri vandute acum de catre Apple.

Pasul 1

Descarcati cea mai recenta versiune a redsn0w de aici. redsn0w 0.9.12 beta 1 este cea mai recenta versiune disponibila in momentul scrierii articolului.

Pasul 2

Conectati iDevice-ul la calculator si deschideti redsn0w.

Pasul 3

Apasati butonul Jailbreak si redsn0w va incepe sa implementeze exploit-ul.

Pasul 4

Terminalul va incepe sa faca un proces de restore si apoi va trece prin cateva stari.

Pasul 5

Dupa ce redsn0w va afiseaza mesajul de mai sus terminalul se va reseta si dupa ce termina de facut procedura va reporni iar Cydia ar trebui sa fie instalata. Procesul ar putea dura cateva minute deci trebuie sa aveti rabdare cu el.

  Acesta este intreg procesul, dupa terminarea lui aveti un iDevice care este untethered jailbroken.