Prima Pagina aplicatii iOS 6 va aduce functiile Do Not Disturb, Safari iCloud Tabs si...

iOS 6 va aduce functiile Do Not Disturb, Safari iCloud Tabs si VIP Mail

  WWDC 2012 ne va aduce nu doar o prima “intrevedere” cu versiunea pentru iPad a asistentului personal Siri, ci si cateva functii noi, foarte utile, pentru iDevice-uri. Prima se numeste Do Not Disturb si ea ne permite sa sacundem bannerele de notificari si alertele iOS-ului, optiunea dandu-ne practic posibilitatea de a nu a fi atentionati in legatura cu absolut nimic din ceea ce se intampla in Notifications Center. Aceasta functie nu inchide complet Notifications Center-ul, ea doar ascunde tot ce avem acolo si in Cydia exista deja tweak-uri care ofera aceeasi functionalitate.

  Mergand mai departe va spun ca in Safari pentru iOS 6 vom avea o functie numita iCloud Tabs care ne va permite sa sincronizam tab-urile deschise pe un iDevice cu orice alte iDevice/Mac-uri. Functia va fi disponibila numai daca acele dispozitive sunt logate la acelasi cont iCloud, iar in felul acesta puteti continua pe un Mac navigarea inceputa pe un iDevice si viceversa. VIP Mail este o alta functie care va ajunge in aplicatia Mail a iOS 6, iar ea ne va permite sa marcam grupuri importante de persoane si sa fim atentionati cand primim un email de la una dintre acele persoane. Practic email-urile primite de la acele persoane vor avea o steluta in dreptul lor si noi vom stim ca avem un mesaj important de citit.

  V-am spus astazi ca saptamana aceasta vom afla tot mai multe informatii in legatura cu noutatile pe care Apple le-a implementat in iOS 6 si cred ca inca mai avem multe de vazut.

 • MarioXXL

  Care sunt acele tweak-uri din cydia??

 • Andrey

  Ar fi bine daca ar include si iCloud la restrictii.Adica cand iti este furat terminalul sa poti sa accesezi Find My iPhone fara ca hotul sa poata modifica aceasta optiune din iCloud.Practic sa isi spuna rugaciunea inainte ca politia sa vina la el cu catusele

 • Ar mai fi tare si:
  – AppStoreul sa poata tine minte parola utilizatorului (sa o ceara doar la aplicatiile platite)
  – Sa se poata sterge istoricul aplicatiilor descarcate (tabul Purchased)
  – Optiunea setarii unei parole pentru accesul la unele aplicatii sau parti din aplicatii (de ex. sa se ceara parola cand vrem sa dam Erase all content and settings sau cand se intra in Settings.app)
  – Un widget pentru notification center gen NCSettings
  – Optiunea alegerii unei interfete alb / negru in stil curat (gen YouTube)
  – Un buton care sa inchida toate aplicatiile din Background (gen KillBackground din Cydia)
  – Posibilitatea de a redenumi aplicatii dupa preferintele utilizatorului.
  Cel putin astea ar fi niste functii interesante!

 • sharing prin bluetooth la poze,pdf,documente office

 • dpetruneac

  VIP mail putea fi folosit pt orice serviciu de mail [gmail, Yahoo, etc] sau doar pt iCloud? Daca da, cum se va face sincronizarea cu “stared”, “important”, etc din setarile din contul de Google sau Yahoo?

 • Pingback: Cele mai importante stiri ale saptamanii pe iDevice.ro - 04.06.2012 - 10.06.2012 | iDevice.ro()