iPhone 5 asamblat din componente este comparat in detaliu cu iPhone 4S la IFA Berlin 2012(Video)

  V-am spus ieri ca la IFA Berlin 2012 o companie israeliana a dus un iPhone 5 asamblat in baza componentelor care au fost aduse din fabricile partenerilor Apple. Ieri ati vazut un clip video in care era prezentat sumar dispozitivul, insa cei de la TheVerge au reusit sa il compare cu iPhone 4S. In mare ati mai vazut comparatii similare, terminalul arata exact asa cum il stiam toti, insa probabil Apple are ascunse cateva surprize. Avand in vedere ca dispozitivul este construit din componente cumparate, el nu este functiona si nu toate detaliile sunt identice cu ale unui iPhone normal.

  Multor persoane nu le vine sa creada ca acesta va fi iPhone 5, insa se pare ca povestea din 2010 cu iPhone 4 se repeta acum. Noul iPhone ar urma sa aiba doar putin peste 7 mm grosime, ar urma sa fie cu maxim 10mm mai inalt decat iPhone 4S si design-ul sau ar urma sa arate exact precum in imagini.

22 COMENTARII

  1. Ii astept pe alde Toma necredincisi cu postingurile de genul ca apple nu o sa scoata niciodata asa ceva si ca special au lansat pe piata modelele astea in ideea ca sa ce?

  2. Mda asta ar fi varianta de 120mm lungime..sper sa nu fie cea de ~125…..dar totusi trebuie sa il vad si live..pt ca in poze parca se pierde elementul “special” al apple.. era frumos sa se pastreze steinless stell. La iphone 4 chiar si pe varianta neagra se vede la conectori aceasta componenta pe cand la i5 nu prea

  3. Mie unul, îmi place! Pentru ca îmi place forma si designul de la iPhone 4/4S, iar acesta se asemanator foarte mult.
    Un lucru nu prea am înțeles: in videoclip, simtray-ul noului iPhone pare de aceeași dimensiune cu cel de la iPhone 4/4S. Din tot ce a apărut pana acum, componente… era destul de sigura ideea cu nano-sim. Dar, fiind ansamblat momentan doar din componente probabil de la diversi parteneri..cine-știe?!?

  4. Just cool… asa ca liniste.. ca o sa-l cumparati… nu voi avea loc sa-l cumpar din cauza celor ce spun acum ca e nasol, ca arata la fel, dar vor fi primii sa-l cumpere

  5. deci asta va fi The New Iphone care asa va ramane fara schimbari de design. deja suntem la a 3a generatie 4, 4S si acum 5 cu acelasi design. cred ca e destul de clar cum vor evolua lucrurile pe viitor

  6. Eu zic ca nu o sa fie acesta iPhone 5. In caz ca va arata o sa imi achizitionez si eu unul, iar pe 4S o sa fac un video cum o sa il fac praf. Dar totusi tind sa cred ca nu va arata asa.

  7. @viorel daca vrei sa-ti faci praf telefonul i4s da-l incoace ca-l iau eu fara nicio ezitare.
    @zaone daca vor aparea noile imac-uri vor ramane la aceleasi preturi sau vor fi la preturi mai mari decat cele de acum lansate anul trecut(ma refer in special la modelul 21 inch)

  8. De ce spuneti de design?si inca ziceti ca aveti 4 sau 4s si nu va place designul de la 5.pai dupa mine 4,4s este perfect sta perfect in mana si e o placere.decat samsungurile un plastic care il simti ieftin in mana si subtire de nu il poti stapani. sau e mai bine sa faca o schimbare gen S3 doar de dragu de a schimba. oricum schimbari sunt.forma e aceeasi si asta e bine! PS: Tip..da Ferrari de ce nu face jeep-uri…ca si dacia are duster..? wake up..:)