iOS 6 ar putea aduce o functie pentru blocarea apelurilor

  De ani de zile posesorii de iDevice-uri cer de la Apple o functie care sa le permita sa blocheze apeluri sau SMS-uri venite de la anumite numere de telefon, alte smartphone-uri si sisteme de operare avand integrate functii asemanatoare. Apple nu a dorit sa implementeze asa ceva, in Cydia exista iBlacklist, cea mai buna optiune pentru a intreprinde asemenea lucruri, insa in curand totul s-ar putea schimba. Cei de la Wall Street Journal fac, intr-un articol, o scurta mentiune despre o functie de blocare a apelurilor care va fi disponibila incepand cu iOS 6, insa deocamdata nu stim prea multe despre ea.

The next iPhone, which has been referred to internally by the code name N41, has been in the works for more than a year, a person familiar with the matter said. Apple is expected to tweak the smartphone’s shape with a slightly larger screen and a different shell, and it will work with wireless carriers’ fastest LTE networks and run new mobile software. That software, iOS 6, includes improvements to voice-activated assistant Siri, a new digital-coupon-and-passes service called Passbook, and new call-blocking features, among several others.

  Mentiunea celor de la WSJ ar putea avea legatura cu functia Do Not Disturb care blocheaza orice notificari atunci cand este activa, ea blocheaza si apelurile, deci ar putea fi vorba chiar despre ea. Exista posibilitatea ca Apple sa fi implementat o adevarata functie de blocare a apelurilor si noi sa nu o fi vazut inca, dar asta vom afla abia diseara cand compania va prezenta iPhone 5 si iOS 6.

7 COMENTARII

  1. Parerea mea e ca ne vor surprinde cu câteva lucruri noi care au putut fi ținute in secret.Restul se știu deja de la partenerii Apple.

  2. Te inseli zaone la mine funcția do not disturb este activa de ceva timp iar cei ce ma suna după ora setata nu doar ca nu sunt afisati ci sunt respinsi efectiv primesc ton de ocupat. La mine știu asta sigur!!