Google Maps pentru iOS este superioara versiunii pentru Android, va fi disponibila si pe iPad, va avea o functie pentru utilizarea hartilor offline

[youtube]http://youtu.be/KEz1sSKCpIc[/youtube]

  Google Maps pentru iOS este disponibila de doar doua ore in App Store, iar cei de la Google au facut cateva clarificari in legatura cu noua lor aplicatie. Design-ul aplicatiei este foarte bine conceput, din punctul meu de vedere, si conform unui jurnalist al New York Times, Google ar fi recunoscut ca Google Maps pentru iOS este superioara versiunii pentru Android. Vorbim aici despre design si prezentare, deoarece in ceea ce priveste functionalitatea aplicatia pentru iOS a ramas fara suport pentru iPad si fara functia de utilizare offline a hartilor.

Google admits that it’s even better than Google Maps for Android phones, which has accommodated its evolving feature set mainly by piling on menus.

  Aceste mici “scapari” vor fi corectate in viitorul apropiat, cei de la Google confirmandu-i jurnalistului faptul ca vor implementa ambele caracteristici intr-un update viitor. Deocamdata Google Maps pentru iOS a multumit extrem de multa lume, era normal sa nu existe persoane care sa nu fie fericite in urma acestei lansari, insa vom vedea cum se prezinta lucrurile peste cateva zile. Acestea fiind zise, care este prima voastra impresie in legatura cu noua aplicatie?

Pretul initial:
Numele:
Google Maps

Gratuit

s





Developer: Google, Inc.
Categoria: Navigation


Descriere: Navigate your world with Google Maps, now available for iPhone. Get comprehensive, accurate and easy-to-use maps with built-in Google local search, voice guided turn-by-turn navigation, public transport di…


Dimensiunea aplicatiei este: 6.7 Mb


30 COMENTARII

  1. Asteptata atit de mult incat orice scapari ar avea tot e mult mai bine decat fara ea…sau decat apple maps:))…regasesc vederea stradala si directiile(cu mai multe rute alternative), e OK.

  2. Arata fine, ceea ce nu inteleg este de ce nu a acceptat sa faca sistem de turn by turn colaborand incontinuare cu Apple… Asta este, acum cred ca applicatia Maps din iOS 6 va fi din ce in ce mai puțin folosită, asta pana ce Apple be va uimi cu o aplicație mai buna decât cea de la Google…

  3. In sfarsit ! URAA !

    Nu ca m-ar interesa pe mine aplicatia asta, nu cred c-am folosit niciodata aplicatia Maps din iOS, oricare ar fi fost ea, dar cel putin nu o sa ii mai aud pe toti necajitii ca ce naspa e iOS6.
    Sa vina si cu vers de iPad si aleluia !

    De v-ar face cineva si JB pe iOS6 odata…..

  4. @crocodilu+1 N-am folosit niciodata aplicatia maps din iOS, in principal pt ca mi-am instalat igo, dar o asteptam si eu tot din aceleasi motive.

  5. Pana si google maps din ios e mai suprema decat google maps din android…am ajuns la concluzia ca apple e mai tare decat chuck norris..vb aia pamantul se invarte in jurul apple…e cv

  6. Cadillac, stiu c-ai glumit, dar in caz ca indvidu’ de mai sus o sa fie de acord cu tine, sa-i aducem aminte ca niciun iOS n-are widgets 😀

    Astept inca cu foarte mare interes sa aflu si eu de ce iOS6 e naspa, comparativ cu 5.x

  7. E putin laggy pe i4 dar nu ma deranjeaza, probabil o s-o repare in viitoare update-uri. Deocamdata faptul ca au lansat-o ma multumeste total. In plus, arata foarte bine si curat.

  8. Super tare aplicatia, cand dai o ruta imi place ca iti si arata numarul blocurilor pe Langa care treci, parca pana acum nu era asa.

    Nice

  9. @cinevaprimul: are street view, doar ca pozele sunt la rezolutie mai mica decat Maps-ul inglobat in iOS 5.x… aspect care probabil se va remedia ulterior in baza feedback-ului de la utilizatori.

  10. @Zaone, atat timp cat urasti ceva, nu te vei gandi la punctele pozitive, pentru ca vrei sa crezi ca sunt doar negative. Este exact ca dupa o despartire, te miri ce ai vazut la fata respectiva, care te-a atras atat de mult candva 🙂 Chiar ma crezi prost sa ma insel singur? Nu stiu cum e in Romania (pe cand eram la voi, acum 4 ani, nu-mi permiteam un abonament de date), dar in R.Moldova si Rusia Google Maps pe Android se descurca mai bine.

  11. Sunt total curios de ce considera lumea ca Google Maps pe ios e mai buna decat cea de pe android… Mai oameni buni, voi chiar nu sunteti niciodata multumiti? Citesc grozavii cum ca Google a lansat aplicatia asta ca sa nu piarda din cota de piata, sau ca sa nu piarda din vizibilitate, sau ca ar fi fost mai buna daca ar fi colaborat cu Apple… Ma simt usor scarbit sa citesc asemenea pareri. Eu nu pot spune decat “multumesc Google pentru ca ne-ai dat si noua aplicatia asta”. Cu ce e mai rea aplicatia de pe android dle Zaone? Chiar atata ura poate exista pentru un sistem de operare? Atata ura pentru o companie care va ofera ceea ce compania pe care o divinizati nu va poate oferi? Daca voua vi se intinde o mana de ajutor trebuie ca la urmatoarea miscare sa injunghiati pe cel care v-a ajutat? Se pare ca Victor Bulgar nu este singurul caruia ii merge excelent aplicatia Google Maps pe android. Ea merge excelent pe toate dispozitivele premium cu Android 🙁