Valoarea actiunilor companiei Apple scade sub 500$ pentru prima oara in ultimul an

  Valoarea actiunilor Apple se afla pe un trend descedent de cateva luni de zile, insa astazi ea a scazut pentru prima oara sub 500$ in urma aparitiei zvonului privind reducerea comenzilor pentru componentele ce ar urma sa fie utilizate in iPhone 5. In luna ferbruarie a anului trecut a fost inregistrata ultima valoare mai mica de 500$ a actiunilor companiei Apple, astazi o actiune a putut fi achizitionata cu 497$ in sesiunea de trading desfasurata inaintea deschiderii bursei.

  Era de asteaptat ca un nou zvon negativ sa afecteze serios valoarea actiunilor companiei Apple si ne putem astepta ca valoare lor sa creasca serios abia dupa anuntarea rezultatelor financiare pentru Q1 2013, eveniment ce va avea loc la sfarsitul acestei luni.

9 COMENTARII

  1. @AlexMihail dar google ce e nu e tot companie it 😀 se pare ca nu sunt prea incantati actionarii de cum conduce Tim compania …

  2. Tim e praf oricum , de cand a ramas decat el la carma s-a dus din multe puncte de vedere apple si s-a dus in jos …….
    legat de scadere , o sa iasa acum jb si o sa creasca din nou actiunile , dar au incercat sa vada daca fara jb mai au acelasi succes si spre dezamagirea lor lucrurile nu stau tocmai bine pentru ei……….

  3. O sa scada in continuare. Apple este o “bula” care tocmai a inceput sa se sparga. Astept si Amazon sa pateasca acest lucru curand. Singura lor solutie e fie sa inoveze si sa vina chiar cu ceva nou si nu lansari fasaite cum au fost toate de la iphone 4 incoace. Solutia de avarie: Diversifica gama iphone si ipad cu modele low cost…desi sunt sigur ca nu vor aplica niciodata asta…deoarece isi faulteaza brand-ul. Solutia probabila: Scot un produs nou: acel mult si enigmatic televizor. Dar, va trebui sa se vanda bine, chiar foarte bine, si cum steve lipseste, vad sincer nori negri adunandu-se pe la cupertino.

    Cat despre articol? Zvonuri negative au afectat si inainte cotatia la bursa dar per total pretul actiunilor tot a crescut exponential pana la sfarsitul anului.

  4. apple e o bula pe bursa care tocmai a pocnit. O sa scada si sub 450 de dolari pana in iunie. Singura lor solutie: Inoveaza si chiar scot ceva nou, si nu ceva fasait (cum au fost toate produsele de la iphone 4 incoace). Fie isi diversifica gama de produse prin modele low cost (desi ma indoiesc ca vor face asta, ca isi faulteaza brand-ul). Poate in vara o sa vedem mult ravnitul lor televizor, pe care sincer nu ma astept sa fie cine stie ce caci la Apple nu mai e Steve. Oricum astept sa pocneasca si Amazon

  5. Deageaba scoate iphone numar dupa numar, IOS-ul trebuie reimprospatat. Poate acum cativa ani facea furori, acum cu acelasi sistem de 3 telefoane incoace mor incet!