iPhone-urile colorate si preferintele voastre

  Acum mai bine de o saptamana am publicat un sondaj in care va intrebam daca ati fi interesati sa achizitionati iPhone-uri care ar fi disponibile in mai multe culori. Spre surprinderea mea, majoritatea dintre voi ati raspuns ca iPhone-urile ar trebui sa ramana in continuare disponibile in traditionalele culori : alb si negru. Mai exact, 46.53% dintre raspunsuri au fost acordate pentru pastrarea culorilor actuale, 36.38% au fost date de utilizatori care doresc iPhone-uri de diverse culori, 13.35% ar cumpara un iPhone de o alta culoare numai daca ar putea sa o aleaga singuri, iar 3.75% nu si-ar dori diversitate pentru ca ar genera probleme de productie.

  Desi e putin probabil ca Apple sa produca iPhone-uri albastre, mov sau rosii, e clar ca deocamdata nu toata lumea este pregatita sa le vada pe strada.

9 COMENTARII

  1. Poi da, un produs elegant de obicei nu e fabricat in culori stridente. Chiar daca nu e din non-culori (alb-negru), poate sa ramana elegant cu anumite nuante de diferite culori, dar de obicei saturatia culorilor ar trebui sa fie minima pentru ca dispozitivul sa ramana elegant.
    Sau cine stie, poate cu insertii metalice / sticla pot si culorile vii sa para elegante, dar parerea mea perosnala e ca tot non-culorile raman cele mai elegante, in plus, pot fi asortate cu aproape orice daca e cazul.

  2. mie de exemplu imi place cum arata samsung galaxy s3 pe albastru inchis. ceva de genu ar merge si pe iphone(ca in poza din topicu cu poll-ul). creca aia ar fi singura culoare care ar mai putea fi pe iphone. si culoarea neagra (care ii albastru inchis toata ziua) de pe ipad mini mi se pare reusita.

  3. Daca intr-adevar doriti o culoare personalizata la iPhone o puteti avea folosind o carcasa colorata. Si va spun eu ca sunt carcase de orice culoare pe toate drumurile, asa ca nu va faceti griji 😀

  4. culorile sunt ok , din punctu meu de vedre.
    eu mai degraba decat diferite culori la idevice-uri imi doresc sa ne ofere slot pentru card.
    daca puteam sa pun un card in unu din idevice-uri eram in al 9-lea cer 😀

  5. . Prin anul 2000 aproximativ calculatoarele au fost revitalizate prin aparitia imac-ului colorat transparent. Si toata lumea a ramas ‘masca’. Nu trebuie sa fii isheep si sa nu accepti. Iar iphone-ul e un telefon nu un accesoriu. Am vazut f multe huse roz. Sau alte culori@hybrid si tot ca telefon arata inainte sa fie elegant, accesoriu sau alte intrebuintari feshen ce I le atribui.