Tim Cook strange 330.000$ in scopuri caritabile donand un pranz

  Cu doar cateva saptamani de zile in urma v-am spus ca Tim Cook a fost de acord sa isi doneze timpul in scopuri caritabile, o organizatie din SUA oferind spre licitatie un pranz in compania sa in Cupertino. 36 de oferte mai tarziu, pranz-ul oferit spre licitatie a adunat 330.000$ in scopuri caritabile, suma fiind cu putin peste jumatate mai mica decat cea inregistrata anul trecut in urma unui proces similar.

  Anul trecut Tim Cook a reusit sa stranga 610.000$ in scopuri caritabile in urma unei licitatii similare, atunci totul presupunand o simpla intalnire la o cafea in Cupertino. Acum un castigator necunoscut va avea placerea de a servi un pranz in Cupertino in compania celebrului CEO Apple, o a doua persoana putand fi prezenta la eveniment.

  Intreaga suma de bani va fi donata unei organizatii care lupta pentru drepturile omului in SUA, Tim Cook fiind cunoscut pentru latura sa filantropica, Apple donand sub comanda sa sume de bani mult mai importante decat cele oferite in perioada de conducere a lui Steve Jobs.