Cum sa faci cont de iTunes fara card

Facand acest cont veti putea downloada DOAR aplicatii gratuite, insa veti putea atasa un card mai tarziu in cazul in care veti dori acest lucru.

Pasul 1

Deschideti iTunes,  in meniul din partea stanga veti gasi aproape de mijloc o iconita verde denumita iTunes Store, dati click pe ea. Acum trebuie sa alegeti tara pentru care doriti sa faceti contul, faceti scroll pana ajungeti in josul paginii unde veti vedea un stegulet in partea dreapta, dati click pe el, apoi pentru a alege tara click pe steagul reprezentativ.

Pasul 2

In partea de sus veti vedea un meniu cu mai multe categorii : Music, Tv Shows, Movies, AppStore, click pe AppStore. Dupa ce intrati in appstore, in partea dreapta veti gasi un alt meniu cu categorii de aplicatii, faceti scroll in jos pana gasiti o categorie numita Free Apps, dati click pe o aplicatie de acolo. ATENTIE! acest pas este foarte important, daca nu selectati o aplicatie gratuita nu veti putea face contul gratuit.

itunes

Pasul 3

Sub numele aplicatiei veti gasi o scurta descriere, iar sub aceasta veti avea un buton pe care scrie pretul aplicatiei/ceea ce vreti sa downloadati si “Buy App/song/album”. Butonul poate fi si in partea stanga, dar tot in ecranul din iTunes Store. Click pe el pentru.

itunes 2

Pasul 4

Va va aparea o fereasta in care vi se vor cere datele de autentificare, deasupra casutelor este un buton “Create New Account”, click pe el.

itunes 3

Pasul 5

Va va aparea o fereasta de prezentare, click continue, apoi acceptati termenii si conditiile. In urmatoarea fereastra trebuie sa completati toate casutele, ATENTIE! introduceti un mail valid pentru ca veti primi link pentru confirmarea contului, iar mailul va servi drept user.

Pasul 6

Daca ati urmat pasii cu atentie pana aici, atunci in pagina aceasta, sus langa diferitele iconite de carduri veti avea si o optiune denumita None, bifati-o apoi completati restul casutelor. Atentie insa pentru ca trebuie sa introduceti o adresa reala, daca nu locuiti in tara pentru care faceti contul trebuie sa gasiti o adresa reala din acea tara, daca vreti de exemplu sa faceti un cont pentru US iTunes Store, puteti selecta o adresa de aici. Pentru alte tari, schimbati tara de pe site-ul Apple.

itunes7

Pasul 7

Daca ati reusit sa completati toate casutele corespunzator, veti primi un mesaj de genul celui de mai jos. Apasati done si veti primi in mail un link de confirmare, cautati si in folderul Spam in cazul in care nu il gasiti in Inbox.

itunes1

Pasul 8

Dupa ce ati dat click, ar trebui sa vi se deschida o casuta in iTunes in care vi se va cere sa va logati.

Felicitari, acum aveti un cont de iTunes!

Daca intampini alte probleme care nu sunt acoperite de acest tutorial te rog sa ma intrebi folosind pagina de suport aflata aici.

44 COMENTARII

  1. Salut zaone,
    Am un cont pe itunes, recent creat si in mod ciudat mi-au fost retinute de pe card de 3 ori 1,98 euro, desi nu am cumparat nimic. La detalii plata imi scrie ITUNES – EURO LUXEMBOURG.
    Singurul lucru pe care l-am facut de 3 ori este schimbarea parolei de pe contul apple.
    Stii cumva daca se taxeaza asa ceva ? ( acum regret ca nu am citit termenii si conditiile de la contul itunes.
    Si inca un aspect, de pe iphone nu pot intra in app store, desi introduc parola corect.
    Ai idee ce ar putea fi ?

  2. Am cont gratuit si pe US si pe RO, problema apare cand incerc sa imi leg cardul ING Visa Electron la contul de RO, nu reusesc nicicum. Ai cumva vreo idee care sa fie problema ?

  3. varianta asta cu aplicatia free am folosito si eu dar acum nu mai vrea nici daca intru pe o aplicatie free.cere cont si numar de card.Stie cineva o metoda noua 2011?Vreau sa fac un cont pentru un posesor nou de iphone.

  4. Hey Zaone,am un ipod touch si incerc sa fac un cont pentru app store,ca sa pot downloada aplicatii…problema este ca,desi fac cont,la un moment-dat,imi cere toate chestiile cu cardu`,coduri si altele…iar eu un vreau optiunea “plata cu card”…si nu am niciun “buton” cu “none” sau altceva..adica sa anulez partea asta;….ce sa fac??? multumesc anticipat

  5. Salut.Uite cum sta treaba.Au si eu un IPhone si am si iTunes dar când vrea sa îmi fac cont si ajung la pasul cu cardul nu mai pot sa continui pentru ca mie nu îmi apare NONE.Ce versiune ar trebuii sa am?Te rog sa mă ajutati cat mai repede posibil.Va multumesc!

  6. Salutari!! mie nu mi apare nici o casuta acolo la carduri cu “NONE“ si am incercat cu 3 carduri VISA Electron si nu mi le a acceptat.

  7. Buna! Chiar daca dau click pe o aplicatie gratuita,tot nu imi apare “NONE”. Ce ar trebui sa fac? Am incercat si cu cardul,dar nu merge..

  8. “Dupa ce intrati in appstore, in partea stanga veti gasi un alt meniu cu categorii de aplicatii,”

    vezi ca ai gresit zaone, in loc de stanga scrie ca e in partea dreapta 🙂 duci lumea in eroare

  9. am o nelamurire poate cineva imi poate spune…
    din pc’ul meu am creat unui prieten un Apple ID(cont iTunes) fara a folosi un card bancar.(sa poata instala app free)..iam conectat noul telefon la iTunes am logat noul lui id si am instalat aplicatii care erau (in in iTunes)cumparate de mine din contul meu ..si totul funcioneaza…este normal???

  10. fratilor ma chinui de 2 saptamani sa fac un cont si nu am noroc sal fac am incercat si cu versiuni vechi imi da eroare am incercat cu cea noua pe anul asta si cand urmez exact asa pasi casi mai sus nu imi apare non desi am un cont facut direct de pe suportul lor dar nu e valabil imi da erori ba ca id apple nu e valid ba ca pasvord si am tot incercat si cu zicea mai sus dar posibil ca aceasta versiune sa nu poti crea un cont non?
    as vrea daca doreste cineva sa imi faca un cont plz eu mam urat de atatea incercari. va rog ajutatima.

  11. Dear dorian pilu,
    The password for your Apple ID doryandoryan63@yahoo.com has been successfully reset.
    If you believe you have received this email in error, or that an unauthorized person has accessed your account, please go to iforgot.apple.com to reset your password immediately. Then review and update your security settings at appleid.apple.com >
    Questions? There are lots of answers on our Apple ID support page >
    sant satul de cate ori a fost nevoie sa tot resetez ca nu vedea ba id ba passvord

  12. va rog poate cineva sa imi spuna si mie ce inseamna itunes gift cards sau itunes gifts si pentru asta imi cere un cod. normal am bagat datele contului si nu inteleg de ce imi mai cere si asa ceva?
    stie sa imi raspunda cineva. ms

  13. Buna tuturor. Am incercat si eu si a mers. Dar cand incerc sa intru si sa descarc ceva imi spune ca nu mi-am verificat adresa de email , dar eu am verificat-o si cand intru pe email imi zice ca adresa a fost deja verificata, dar degeaba. Ce sa fac ? Ma poate ajuta cineva ?

  14. Buna am tot încercat sa fac un ID de Apple si nu funcționează ,îmi zice ca nu mai pot face cont gratuit pe acest dispozitiv….sti de ce?Msss

  15. sal,cine ma ajuta-mi-a expirat cardul cu care m-am logat in Itunes,incerc sa ma inregistre cu cel nou dupa ce l am schimbat si nu reusesc???