Nou homescreen pentru iPhone

22136-500 Noul concept pentru homescreen-ul iPhone-ului creat de Teehan&Lax prezentat cu ceva timp in urma incepe sa devina realitate datorita lui Saurik, prin introducerea Cydget, un framework special creat pentru a da posibilitatea developarii de widget-uri care sa ruleze in lockscreen. Dar Cydget nu se limiteaza doar la lockscreen, se pare ca datorita modului in care a fost facut, permite developerilor sa modifice si lockscreen-ul telefonului.

Practic noul homescreen va fi semana listei din Calendar, continand aplicatii si notificari ce vor putea fi vazute facand scroll up and down. Dar asta nu e tot, aplicatia va permite si afisarea notificarilor, spre exemplu daca esti un fan Facebook sau Twitter, vei putea avea o lista de notificari in legatura cu ultimele tweet-uri sau mesaje direct pe ecranul telefonului, si nu doar atat, va afisa si apelurile pierdute sau mesajele primite si desigur ultimele mail-uri din casuta postala.

Noul concept suna foarte bine si abia astept sa-l vad in actiune, ceea ce s-ar si putea intampla saptamana viitoare. Btw, sper ca nu trebuie sa mai mentionez ca functioneaza doar cu telefoanele jailbreak-uite.

22135

Articolul precedentChrome OS gata de lansare luna aceasta?
Articolul următorFacebook 3.03 Update
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.