SnapTap 0.2 update

SnapTap, o aplicatie foarte foarte utila pentru iPhone, lansata cu cateva luni in urma a fost updatata inca de anul trecut la versiunea 0.2 prin intermediul Cydia. Pentu necunoscatori, aplicatie va da posibilitatea de a folosi butoanele de volum pentru a face poze cu aplicatia nativa a telefonului. Este foarte utila in special in momentele in care purtati manusi(ca in anotimpul de fata) sau cand doriti sa faceti o poza dintr-o pozitie in care nu aveti acces la ecranul telefonului, eu o folosesc inca de cand a aparut si o consider indispensabila.

Iata noutatile aduse de versiunea 0.2 :

– Added support for taking photos with the button “play” on the headphone wire;

– Added a toggle in SBSettings to enable/disable the tweak.

Iata ca versiunea 0.2 aduce 2 noi features foarte interesante, posibilitatea de a face poze folosind butonul play de la firul castilor(nu am mai intalnit asa ceva la vreun telefon mobil deci intr-adevar e ceva inedit) si un nou toggle in SBSettings pentru a porni/opri aplicatia.

Daca va intereseaza addon-ul, il puteti cumpara din Cydia, stiu ca exista si versiuni gratuite dar developer-ul a fost ceva mai smecher de data aceasta si nu le puteti folosi pentru ca va apare un pop-up care va atentioneaza ca aveti o copie piratata a SnapTap si ar fi bine sa cumparati originalul.