Nexus One lansat oficial

Ieri a fost lansat in mod oficial mult asteptatul telefon al celor de la Google, Nexus One, introducandu-se totodata posibilitatea de a cumpara telefonul direct de pe pagina oficiala a acestuia pe site-ul Google. Desi exista numeroase experiente ale angajatilor Google care au primit telefonul de la compania mama cat si unele review-uri ale site-urilor de profil abia acum, cand telefonul va ajunge in mainile a mii de oameni, vom vedea ce poate intr-adevar si cat de bine se va comporta.

Dupa cum am prezentat intr-un articol anterior, pretul de vanzare este de 530$ daca doriti sa il luati direct de la Google, comanda poate fi facuta chiar pe pagina oficiala a acestuia insa din pacate datorita numarului limitat de terminale oferite spre vanzare momentan telefonul va fi vandut intr-un numar limitat de tari si desigur, Romania nu se afla printre ele, dar chiar daca s-ar afla presupun ca acei 530$ se vor transforma in vreo 500€.

Bun/rau ramane de vazut dupa ce vor pune mana pe el utilizatorii, pana una alta tineti aproape pentru ca in cateva minute voi posta un review comparativ intre Nexus One si iPhone 3GS, dar pana atunci va las in compania video-ului de prezentare de la Google.

Articolul precedentIconoclasm 1.2 update
Articolul următorNexus One vs iPhone 3GS – review comparativ
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.