Guerilla Bob gata de lansare

Saptamana trecuta va prezentam update-urile in legatura cu Guerilla Bob, un joc romanesc pentru iPhone/iPod Touch ce urmeaza sa fie lansat zilele acestea in AppStore de catre Chillingo. Jocul este facut de catre echipa de romani Angry Mob Games care de cateva luni bune lucreaza la acest proiect pentru a lansa un produs care spera ei, m-as bucura si eu, sa ajunga printre cele mai vandute aplicatii in AppStore.

Dupa cum spuneam si in articolul precedent, Guerilla Bob este un survival game in care trebuie sa omorati cam tot ce va iese in cale, este destul de asemanator cu Minigore, insa spre deosebire de acesta din urma va avea o gama mult mai variata de nivele inamici si arme, fiecare dintre ele terminandu-se cu un classic boss fight pentru a trece la urmatorul nivel.

Ceea ce este foarte interesant la acest joc este faptul ca ultimul boss este John Gore, nimeni altul decat protagonistul jocului Minigore so e destul de clara disputa pentru suprematie dintre cele 2 jocuri.

Chillingo a dat astazi publicitatii trailerul oficial pentru Guerilla Bob plus un set nou de screenshots si a anuntat ca zilele aceastea va trimite spre aprobare si jocul. Practic jocul este terminat si acum se fac ultimele testari si tweak-uri deci eu spun ca in aproximativ 2 zile ar trebui sa fie gata de cumparat.