iPhone backup switch

Toata lumea stie ca iTunes e cam enervant pentru ca face o multime de lucruri care de cele mai multe ori nu sunt necezare si frustrarea vis-a-vis de el se simte in special cand vreti sa sincronizati o aplicatie, o melodie, un film fara ca iTunes sa treaca prin intreg procesul de backup inainte de a transfera in telefon ce aveti voi nevoie. Ei bine pentru aceasta problema exista o solutie! Backup Switch este un programel pentru Windows care da disable optiunii backup din iTunes atunci cand va grabiti si aveti nevoie doar de o sincronizare, nimic mai mult.

Sincer sa fiu mi se pare o idee extraordinara aceast programel, pentru utilizatorii de Mac OSX exista de multa vreme o aplicatie similara denumita Backup Disabler, insa pana acum pentru Windows existau doar instructiuni scrise despre cum sa opresti iTunes din a face backup de fiecare data, instructiuni care trebuiau repetate daca vroiai sa readuci optiunea inapoi.

Desi pare o idee buna, folositi-l cu masura si lasati iTunes sa faca backup din cand in cand pentru ca nu stiti niciodata de unde sare iepurele si va treziti ca trebuie sa faceti restore si nu aveti un backup la zi cu  toate setarile/aplicatiile/etc.

Metoda de folosire este simpla : il downloadati, il instalati si de fiecare data cand vreti sa opriti backup-ul deschideti aplicatia si apasati pe Disable iPhone Backup dar cu iTunes inchis. Deocamdata aplicatia o puteti downloada doar de aici, dupa ce reusesc sa o downloadez o voi uploada pe site si voi posta un link direct de download de aici.