QuickOffice Mobile Suite update la versiunea 3.0

QuickOffice Mobile Suite este una dintre cele mai bune aplicatii pentru iPhone/iPod Touch destinata managementului documentele de pe iDevice-ul vostru, aplicatia pe care o folosesc intotdeauna cand am nevoie sa deschid documente pe iPhone, a fost updatata astazi la versiunea 3.0 prin intermediul iTunes.

Aplicatia va da posibilitatea de a creea/edita fisiere compatibile cu Microsoft Word, Excel si Powerpoint in format DOC, DOCX, XLS sau XLSX, insa va permite sa vizionati pe device-ul vostru si : fisierele salvate in contul iDisk MobileMe, Google Docs, DropBox sau Box.net ; fisiere in format PDF, fisiere facute cu iWork, etc. QuickOffice Mobile are o optiune integrata pentru share-uirea fisierelor prin intermediul WiFi sau daca nu le puteti trimite direct prin e-mail contactului dorit.

Iata feature-urile aplicatiei :

• Create, Open & Edit Microsoft® Office Files (DOC, DOCX, XLS and XLSX)
• Email, View & Access Attachments with Popular File Formats (PPT, PDF, iWork, HTML, PNG, JPG, GIF, SVG, TIF, MP3, etc.)
• Remotely Access Files via Cloud Storage Services (Box.net, Dropbox, Google Docs and MobileMe) – nou in versiunea 3.0
• Share Files via Email or Cloud Service Providers
• Manage and Transfer Files via WiFi

Este aplicatia mea favorita cand vine vorba de lucrat cu documente pe iPhone si v-o recomand cu cea mai mare placere pentru ca este o solutie mobila completa pentru vizionarea documentelor on-the-go si intr-adevar isi merita banii.

QuickOffice Mobile Suite poate fi cumparata din Ro AppStore 7.99€ de aici.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=B9DK2wGag38[/youtube]