Prima Pagina aplicatii QuickOffice Mobile Suite update la versiunea 3.0

QuickOffice Mobile Suite update la versiunea 3.0

QuickOffice Mobile Suite este una dintre cele mai bune aplicatii pentru iPhone/iPod Touch destinata managementului documentele de pe iDevice-ul vostru, aplicatia pe care o folosesc intotdeauna cand am nevoie sa deschid documente pe iPhone, a fost updatata astazi la versiunea 3.0 prin intermediul iTunes.

Aplicatia va da posibilitatea de a creea/edita fisiere compatibile cu Microsoft Word, Excel si Powerpoint in format DOC, DOCX, XLS sau XLSX, insa va permite sa vizionati pe device-ul vostru si : fisierele salvate in contul iDisk MobileMe, Google Docs, DropBox sau Box.net ; fisiere in format PDF, fisiere facute cu iWork, etc. QuickOffice Mobile are o optiune integrata pentru share-uirea fisierelor prin intermediul WiFi sau daca nu le puteti trimite direct prin e-mail contactului dorit.

Iata feature-urile aplicatiei :

• Create, Open & Edit Microsoft® Office Files (DOC, DOCX, XLS and XLSX)
• Email, View & Access Attachments with Popular File Formats (PPT, PDF, iWork, HTML, PNG, JPG, GIF, SVG, TIF, MP3, etc.)
• Remotely Access Files via Cloud Storage Services (Box.net, Dropbox, Google Docs and MobileMe) – nou in versiunea 3.0
• Share Files via Email or Cloud Service Providers
• Manage and Transfer Files via WiFi

Este aplicatia mea favorita cand vine vorba de lucrat cu documente pe iPhone si v-o recomand cu cea mai mare placere pentru ca este o solutie mobila completa pentru vizionarea documentelor on-the-go si intr-adevar isi merita banii.

QuickOffice Mobile Suite poate fi cumparata din Ro AppStore 7.99€ de aici.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=B9DK2wGag38[/youtube]

 • energising

  Intr-adevar, foarte tare aplicatia, am ceva timp de cand o folosesc. Foarte interesanta si aplicatia DropBox care se misca foarte bine pentru sharing.
  Esti singurul de la care urmaresc cu interes toate postarile imediat ce primesc notificarile pe mail.Pe iPhone, bineanteles!:) Felicitari pentru ceea ce faci! Bafta.

 • @energising: Multumesc! Sa stii ca notificarile alea vin o singura data pe zi pentru a nu se face spam, eu updatez site-ul de minim 3 ori pe zi cu articole.

 • Virgil

  Salut Zaoane! Iti cer din nou ajutorul dar acum in legatura cu quickoffice. Problema e ca nu ma pot conecta wireless cu laptopul meu asus x51R windows 7, la iphone 3gs, 3.1.3 si primesc mesajul “Ati ales sa deschideti
  care este : application/octet-stream
  de la : http://192.168.1.101:4242
  Ce sa faca Firefox cu acest fisier?” Mentionez ca am si un 3G cu 4.0 si functioneaza perfect. root password-ul este cel implicit la amandoua. Multumesc!

 • Pentru quickoffice nu ai nevoie de root/password ci doar de link. Problema e de la PC nu de la telefon.

 • Virgil

  Adica? Functioneaza cu 3G-ul pe 4.0 si nu functioneaza pe 3gs 3.1.3? Unde ar putea fi problema?

 • Teoretic ar trebui sa mearga pe amandoua fara probleme, ai aceeasi versiune a aplicatiei pe ambele?

 • Virgil

  Da, e la fel, tocmai de asta nu inteleg.