Prima Pagina aplicatii QuickOffice Mobile Suite update la versiunea 3.0

QuickOffice Mobile Suite update la versiunea 3.0

BLACK FRIDAY 2017 LIVE BLOG cu REDUCERI IN TIMP REAL!

QuickOffice Mobile Suite este una dintre cele mai bune aplicatii pentru iPhone/iPod Touch destinata managementului documentele de pe iDevice-ul vostru, aplicatia pe care o folosesc intotdeauna cand am nevoie sa deschid documente pe iPhone, a fost updatata astazi la versiunea 3.0 prin intermediul iTunes.

Aplicatia va da posibilitatea de a creea/edita fisiere compatibile cu Microsoft Word, Excel si Powerpoint in format DOC, DOCX, XLS sau XLSX, insa va permite sa vizionati pe device-ul vostru si : fisierele salvate in contul iDisk MobileMe, Google Docs, DropBox sau Box.net ; fisiere in format PDF, fisiere facute cu iWork, etc. QuickOffice Mobile are o optiune integrata pentru share-uirea fisierelor prin intermediul WiFi sau daca nu le puteti trimite direct prin e-mail contactului dorit.

Iata feature-urile aplicatiei :

• Create, Open & Edit Microsoft® Office Files (DOC, DOCX, XLS and XLSX)
• Email, View & Access Attachments with Popular File Formats (PPT, PDF, iWork, HTML, PNG, JPG, GIF, SVG, TIF, MP3, etc.)
• Remotely Access Files via Cloud Storage Services (Box.net, Dropbox, Google Docs and MobileMe) – nou in versiunea 3.0
• Share Files via Email or Cloud Service Providers
• Manage and Transfer Files via WiFi

Este aplicatia mea favorita cand vine vorba de lucrat cu documente pe iPhone si v-o recomand cu cea mai mare placere pentru ca este o solutie mobila completa pentru vizionarea documentelor on-the-go si intr-adevar isi merita banii.

QuickOffice Mobile Suite poate fi cumparata din Ro AppStore 7.99€ de aici.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=B9DK2wGag38[/youtube]

emag black friday lista reduceri
 • energising

  Intr-adevar, foarte tare aplicatia, am ceva timp de cand o folosesc. Foarte interesanta si aplicatia DropBox care se misca foarte bine pentru sharing.
  Esti singurul de la care urmaresc cu interes toate postarile imediat ce primesc notificarile pe mail.Pe iPhone, bineanteles!:) Felicitari pentru ceea ce faci! Bafta.

 • @energising: Multumesc! Sa stii ca notificarile alea vin o singura data pe zi pentru a nu se face spam, eu updatez site-ul de minim 3 ori pe zi cu articole.

 • Virgil

  Salut Zaoane! Iti cer din nou ajutorul dar acum in legatura cu quickoffice. Problema e ca nu ma pot conecta wireless cu laptopul meu asus x51R windows 7, la iphone 3gs, 3.1.3 si primesc mesajul “Ati ales sa deschideti
  care este : application/octet-stream
  de la : http://192.168.1.101:4242
  Ce sa faca Firefox cu acest fisier?” Mentionez ca am si un 3G cu 4.0 si functioneaza perfect. root password-ul este cel implicit la amandoua. Multumesc!

 • Pentru quickoffice nu ai nevoie de root/password ci doar de link. Problema e de la PC nu de la telefon.

 • Virgil

  Adica? Functioneaza cu 3G-ul pe 4.0 si nu functioneaza pe 3gs 3.1.3? Unde ar putea fi problema?

 • Teoretic ar trebui sa mearga pe amandoua fara probleme, ai aceeasi versiune a aplicatiei pe ambele?

 • Virgil

  Da, e la fel, tocmai de asta nu inteleg.