QuickOffice Mobile Suite update la versiunea 3.0

QuickOffice Mobile Suite este una dintre cele mai bune aplicatii pentru iPhone/iPod Touch destinata managementului documentele de pe iDevice-ul vostru, aplicatia pe care o folosesc intotdeauna cand am nevoie sa deschid documente pe iPhone, a fost updatata astazi la versiunea 3.0 prin intermediul iTunes.

Aplicatia va da posibilitatea de a creea/edita fisiere compatibile cu Microsoft Word, Excel si Powerpoint in format DOC, DOCX, XLS sau XLSX, insa va permite sa vizionati pe device-ul vostru si : fisierele salvate in contul iDisk MobileMe, Google Docs, DropBox sau Box.net ; fisiere in format PDF, fisiere facute cu iWork, etc. QuickOffice Mobile are o optiune integrata pentru share-uirea fisierelor prin intermediul WiFi sau daca nu le puteti trimite direct prin e-mail contactului dorit.

Iata feature-urile aplicatiei :

• Create, Open & Edit Microsoft® Office Files (DOC, DOCX, XLS and XLSX)
• Email, View & Access Attachments with Popular File Formats (PPT, PDF, iWork, HTML, PNG, JPG, GIF, SVG, TIF, MP3, etc.)
• Remotely Access Files via Cloud Storage Services (Box.net, Dropbox, Google Docs and MobileMe) – nou in versiunea 3.0
• Share Files via Email or Cloud Service Providers
• Manage and Transfer Files via WiFi

Este aplicatia mea favorita cand vine vorba de lucrat cu documente pe iPhone si v-o recomand cu cea mai mare placere pentru ca este o solutie mobila completa pentru vizionarea documentelor on-the-go si intr-adevar isi merita banii.

QuickOffice Mobile Suite poate fi cumparata din Ro AppStore 7.99€ de aici.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=B9DK2wGag38[/youtube]

Articolul precedentDoom 2 RPG pentru iPhone/iPod Touch
Articolul următoriRemoteDog – dreseaza cainele cu iPhone-ul tau
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.